1. Topește ciocolata împreună cu untul într-un bol termorezistent la microunde timp de 1-2 minute, amestecând la 30 de secunde (sau le poți topi la bain-marie). Adaugă zahărul și mixează bine.
2. Adaugă ouăle pe rând, mixând bine după fiecare. Pune treptat făina și apoi restul ingredientelor. Eu am folosit 20 de grame de colorant roșu, însă cred că mai puteam pune 10 ca să iasă o culoare și mai intensă.
3. Pregătește Multicooker-ul: scoate oala, tapeteaz-o cu unt topit pe fund și pe margini (cam 5 cm înălțime) și așează în ea compoziția de negresă. Selectează funcția Bake, temperatura 180 de grade și las-o la copt pentru 45-50 de minute. Testează negresa cu scobitoarea să fie făcută la interior.
4. Când e gata, scoate oala din Multicooker. Las-o puțin să se răcească și apoi, cu atenție, scoate negresa din ea. Las-o la răcit complet (indicat 2 ore).
5. Când negresa e complet răcită, pregătește toppingul. Pune crema de brânză împreună cu untul într-un bol și mixează până ce amestecul devine cremos. Adaugă treptat zahărul pudră (cernut în prealabil), apoi esența de vanilie și sarea.
6. Întinde toppingul pe brownie și tai-o. O poți lăsa și rotundă, însă eu am preferat să o tai cubulețe pentru un aspect mai frumos. Trebuie să o încerci, este absolut demențială! Poftă bună!
Reteta pregatita de Andra, @marvelousgoods.wordpress.com cu aparatul Philips Multicooker.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii