Red velvet sandwich cookies

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Red velvet sandwich cookies

Ingrediente

  • 150gr unt moale, 200gr zahar, 2 ouă, esență vanilie, 150ml lapte bătut, 2 lingurițe colorant alimentar roșu, 400gr făină, 100gr cacao de foarte bună calitate;
  • Pentru cremă: 200gr unt la temperatura camerei, 500gr zahăr pudră, 3 linguri de lapte, esență de migdale, un albus de ou

Mod de preparare

Se freacă spumă untul cu zahărul, se adaugă pe rind ouăle, esența de vanilie, laptele bătut in care s-a amestecat mai intai colorantul roșu și apoi făina amestecata in prealabil cu cacaua ( am zis cacao de foarte bună calilate pentru a vă ieși culoarea fursecurilor cit mai frumoasa - cacaua influențează nuanța roșului). Ne va ieși o compoziție cremoasă pe care o dăm la rece aprox. 30 minute. Intre timp incingem cuptorul la 180”C și facem crema de unt după cum urmează: frecăm spumă untul și adaugăm zaharul in 5-6 reprize, alternind cu laptele. Adăugăm esența de migdale și albusul batut spuma. Trebuie să vă spun că este o cremă perfectă pentru umplut fursecuri ori pentru ormat torturi.

Cu ajutorul unui șpriț pentru fursecuri ori, pur si simplu, cu o linguriță, punem in tava tapetată cu hartie de copt biluțe de aprox 2.5cm și le coacem 6-8minute. Din cantitățile date vă vor ieși 70-80 fursecuri, deci 35-40 sandwiches.

Cind sunt reci fursecurile le umpleți cu crema cu ajutorul unui șpriț. Eu le-am decorat cu ciocolata topită, insă le puteți decora după bunul plac cu orice...:) Sunt minunate, delicate, e un desert dulce și merge perfect cu un ceai neindulcit ori o cească cu cafea neagră..ca să nu mai zic ce senzație puteți face la o mică petrecere..:)

Spor și ginduri bune, dragii mei. :*

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise