autor:

Cristina_Vintu

» » Dulciuri diverse

Red velvet sandwich cookies

Autor: Cristina_Vintu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina_Vintu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 februarie 2014

Ingrediente
150gr unt moale, 200gr zahar, 2 ouă, esență vanilie, 150ml lapte bătut, 2 lingurițe colorant alimentar roșu, 400gr făină, 100gr cacao de foarte bună calitate, Pentru cremă: 200gr unt la temperatura camerei, 500gr zahăr pudră, 3 linguri de lapte, esență de migdale, un albus de ou

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se freacă spumă untul cu zahărul, se adaugă pe rind ouăle, esența de vanilie, laptele bătut in care s-a amestecat mai intai colorantul roșu și apoi făina amestecata in prealabil cu cacaua ( am zis cacao de foarte bună calilate pentru a vă ieși culoarea fursecurilor cit mai frumoasa - cacaua influențează nuanța roșului). Ne va ieși o compoziție cremoasă pe care o dăm la rece aprox. 30 minute. Intre timp incingem cuptorul la 180”C și facem crema de unt după cum urmează: frecăm spumă untul și adaugăm zaharul in 5-6 reprize, alternind cu laptele. Adăugăm esența de migdale și albusul batut spuma. Trebuie să vă spun că este o cremă perfectă pentru umplut fursecuri ori pentru ormat torturi.



Cu ajutorul unui șpriț pentru fursecuri ori, pur si simplu, cu o linguriță, punem in tava tapetată cu hartie de copt biluțe de aprox 2.5cm și le coacem 6-8minute. Din cantitățile date vă vor ieși 70-80 fursecuri, deci 35-40 sandwiches.



Cind sunt reci fursecurile le umpleți cu crema cu ajutorul unui șpriț. Eu le-am decorat cu ciocolata topită, insă le puteți decora după bunul plac cu orice...:) Sunt minunate, delicate, e un desert dulce și merge perfect cu un ceai neindulcit ori o cească cu cafea neagră..ca să nu mai zic ce senzație puteți face la o mică petrecere..:)



Spor și ginduri bune, dragii mei. :*
Daca ti-a placut reteta noastra "Red velvet sandwich cookies" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose cu dulceata de mure

Briose cu dulceata de mure

1. Zaharul, iaurtul, ouale si uleiul se pun intr-un bol. Se omogenizeaza bine cu mixerul , dupa care

21 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Budinca de gris cu vin

Budinca de gris cu vin

Se bat cele 5 albusuri cu o cana de zahar, se adauga cele 5 galbenusuri si cana de gris. Se pune

5 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • gicuta

    gicuta (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2014

    500 de gr de zahar la 200 gr unt? mie mi se pare cam mult, sincer

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 150gr unt moale
  • 200gr zahar
  • 2 ouă
  • esență vanilie
  • 150ml lapte bătut
  • 2 lingurițe colorant alimentar roșu
  • 400gr făină
  • 100gr cacao de foarte bună calitate
  • Pentru cremă: 200gr unt la temperatura camerei
  • 500gr zahăr pudră
  • 3 linguri de lapte
  • esență de migdale
  • un albus de ou

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina_Vintu
Tort cu friscă si capșuni

Tort cu friscă si capșuni

Blat: se mixează ouăle cu zaharul pină iși dublează volumul si au o consistență pufoasă si

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Fursecuri fragede cu nucă de cocos

Fursecuri fragede cu nucă de cocos

Se mixează foarte bine untul cu zaharul, pina arata ca o spumă, apoi se adaugă pe rind ouăle,

3 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Eclere

Eclere

De-a lungul timpului am tot incercat rețete de eclere, insa nici una nu a fost la fel de gustoasă

9 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Dulciuri diverse
gicuta

gicuta (Chef de cuisine)

500 de gr de zahar la 200 gr unt? mie mi se pare cam mult, sincer

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Lamingtons