Prepara o pasca fara aluat fina si cremoasa, ideala pentru masa de Paste si nu numai! Reteta simpla, usor de facut, cu branza cremoasa, aroma delicata de vanilie si lamaie. Un desert delicios si irezistibil!
Preincalzeste cuptorul la 160°C si tapeteaza o tava rotunda (diametru 20-22 cm) cu hartie de copt.
Mixeaza ouale cu zaharul si sarea pana devin spumoase.
Adauga branza de vaci, smantana, untul topit, vanilia si coaja de lamaie. Amesteca bine cu un blender vertical pentru o compozitie fina.
Incorporeaza faina (sau amidonul) cernut, amestecand usor cu o spatula. Daca folosesti stafide, acum e momentul sa le adaugi.
Toarna compozitia in tava si niveleaza suprafata.
Coace la 160°C timp de 40-45 de minute, pana cand este usor ferma la atingere.
Las-o sa se raceasca in cuptorul intredeschis, apoi da-o la frigider pentru cel putin 2-3 ore inainte de servire.
Incearca si reteta de pasca traditionala cu branza dulce, pasca poloneza cu ciocolata sau pasca fara aluat cu stafide. Pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii