Se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei de masline, carnea, sarea, piper si vegeta. Se fierb cartofii cu sare si se face un piure.
Intr-o forma sau cratita se aseaza un strat cu sunculita, care poate fi si afumata. Peste sunculita se aseaza varza murata tocata marunt si scursa, ananasul (mere taiate feliute), peste ananas se aseaza carnea . Piureul de cartofi se pune ultimul sa acopere carnea si se da la cuptor pentru 30\' la 200 grade . Se poate pune pune cascaval ras peste compozitie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii