autor:

Kokodily_Koko

» » Sosuri

Sos Remoulade

Autor: Kokodily_Koko (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kokodily_Koko (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2014

Ingrediente
400 gr maioneza, 200 gr castraveti in otet, 50 gr mustar, 100 gr ceapa, marar verde, 2 oua, otet, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Preparare reteta sos Remulad: maioneza se pune intr-un vas, se adauga mararul tocat fin, castravetii curatati de coaja si seminte, tocati marunt si scursi de zeama, ouale fierte, tocate, ceapa taiata marunt. Se amesteca totul bine, se potriveste de piper, mustar, otet si sare, dupa care se pastreaza la rece. Acest sos se serveste la preparate de oua, peste, fripturi reci, creier, limba,etc.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Remoulade" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos Remoulade

Sos Remoulade

Pregătiţi o maioneză obişnuită dintr-un ou, ulei, muştar.Adăugaţi capere(daca aveţi), castraveciorii

4 voturi    2 comentarii
15 min
Sosuri
Limba cu sos Remoulade

Limba cu sos Remoulade

Bucatile de limba se spala si se pun la fiert in apa rece sau se pot fierbe la aburi.Dupa ce au fiert

33 voturi    2 comentarii
1h
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400 gr maioneza
  • 200 gr castraveti in otet
  • 50 gr mustar
  • 100 gr ceapa
  • marar verde
  • 2 oua
  • otet
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Kokodily_Koko
Rulada mozaic din carne tocata

Rulada mozaic din carne tocata

Dai carnea de 2-3 ori prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi amesteci

8 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Piure de spanac