autor:

Eugénia (Mihai ) DELAD

» » Mancaruri cu carne

Risotto cu pui şi ciuperci si crème fraiche

Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 februarie 2011

Ingrediente
1 piept de pui dezosat, fără piele, tăiat cubuleţe, 250 gr ciuperci, 100gr orez pentru risotto, 300 ml bulion de pui sau de legume (sau supă preparată din cubuleţe de concentrat), 200 gr crème fraiche,1 ceapă mică taiata mărunt, sare, piper, nucsoara, oregano, 100 gr parmezan sau mozzarella.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

: Se amesteca toate ingredientele, se pun intr-o tava de ceramica termorezistenta sau in ce tava aveti in dotare si se da la cuptor la foc mediu. Cand bobul este aproape fiert, se presara parmezanul sau felii de mozzarella si se mai lasa un pic la cuptor. Si gata ! Se poate servi alaturi de o salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu pui şi ciuperci si crème fraiche" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Curry de pui

Curry de pui

Se calesc ceapa si usturoiul taiate fin in 4 linguri de ulei la foc mediu pana devin sticloase, apoi

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Fasole lata cu manzat

Fasole lata cu manzat

Se taie carnea,se inabuse in 3 linguri de ulei si 3 de apa,se adauga ceapa,,ardeiul si fasolea curatata,spalata

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 februarie 2011

    Usor si foarte frumos prezentat.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • fără piele
  • tăiat cubuleţe
  • 250 gr ciuperci
  • 100gr orez pentru risotto
  • 300 ml bulion de pui sau de legume (sau supă preparată din cubuleţe de concentrat)
  • 200 gr crème fraiche,1 ceapă mică taiata mărunt
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • oregano
  • 100 gr parmezan sau mozzarella.

Raporteaza reteta

Retete
de Eugénia (Mihai ) DELAD
Salata « vendredi »

Salata « vendredi »

Se spala salata si se rupe ( nu se taie cu cutitul), se taie ardeiul lamele. Se pune intr-un castron

3 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci
Melcisori aperitiv

Melcisori aperitiv

Se aseaza o jumatate din foi pe masa de lucru, se aseaza feliute de gouda (cascaval) taiate pe lung

7 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Supa asiatica de creveti la wok

Supa asiatica de creveti la wok

Se pun mai intai ciupercile la hidratat intr-un bol cu apa, in cazul in care folosim ciuperci deshidratate

5 voturi    3 comentarii
20 min
Supe de carne
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Usor si foarte frumos prezentat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Rulou de carne de porc