autor:

Eugénia (Mihai ) DELAD

» » Mancaruri cu carne

Risotto cu pui şi ciuperci si crème fraiche

Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 februarie 2011

Ingrediente
1 piept de pui dezosat, fără piele, tăiat cubuleţe, 250 gr ciuperci, 100gr orez pentru risotto, 300 ml bulion de pui sau de legume (sau supă preparată din cubuleţe de concentrat), 200 gr crème fraiche,1 ceapă mică taiata mărunt, sare, piper, nucsoara, oregano, 100 gr parmezan sau mozzarella.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

: Se amesteca toate ingredientele, se pun intr-o tava de ceramica termorezistenta sau in ce tava aveti in dotare si se da la cuptor la foc mediu. Cand bobul este aproape fiert, se presara parmezanul sau felii de mozzarella si se mai lasa un pic la cuptor. Si gata ! Se poate servi alaturi de o salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu pui şi ciuperci si crème fraiche" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SARAMURA DIN PULPE DE PUI

SARAMURA DIN PULPE DE PUI

Se pune gratarul la incins,se spala bine pulpele,se condimenteaza apoi se pun pe gratar.Pana se fac

8 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Carnati in vin cu sos de mere

Carnati in vin cu sos de mere

Se da vinul in clocot intr-o cratita mica si se fierb carnatii, la foc mic, 10 min. Intre timp

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 februarie 2011

    Usor si foarte frumos prezentat.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • fără piele
  • tăiat cubuleţe
  • 250 gr ciuperci
  • 100gr orez pentru risotto
  • 300 ml bulion de pui sau de legume (sau supă preparată din cubuleţe de concentrat)
  • 200 gr crème fraiche,1 ceapă mică taiata mărunt
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • oregano
  • 100 gr parmezan sau mozzarella.

Raporteaza reteta

Retete
de Eugénia (Mihai ) DELAD
Salata « vendredi »

Salata « vendredi »

Se spala salata si se rupe ( nu se taie cu cutitul), se taie ardeiul lamele. Se pune intr-un castron

3 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci
Melcisori aperitiv

Melcisori aperitiv

Se aseaza o jumatate din foi pe masa de lucru, se aseaza feliute de gouda (cascaval) taiate pe lung

7 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Supa asiatica de creveti la wok

Supa asiatica de creveti la wok

Se pun mai intai ciupercile la hidratat intr-un bol cu apa, in cazul in care folosim ciuperci deshidratate

5 voturi    3 comentarii
20 min
Supe de carne
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Usor si foarte frumos prezentat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci