Capsunile se spala in apa rece si se curata de codite si se taie bucati. Se toarna vinul si se lasa deoparte.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga orezul spalat bine si scurs si se lasa la foc mic cateva minute amestecand continuu. Cand orezul devine translucid, se toarna supa fierbinte si se lasa la fiert. Cand lichidul scade, se adauga sare si piper, precum si capsunile din vin.
Se lasa la foc mic 2-3 min, apoi se ia deoparte si se pune untul taiat bucatele si se presara parmezanul ras.
Poate fi servit cu salata verde si decorat cu frunze de busuioc si patrunjel verde.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii