1. Se taie rosiile si mozzarella in bucati de circa 1 cm
2.pe 2 farfuri plate se aseaza alternativ cate o felie de rosie si una de mozzarella
3.Busuiocu se taie marunt si se presare deasupra fellilor de branza.Branza se condimenteaza cu sare si piper (daca dorit rosiile sa fie mai condimentate puneti un pic de otet).
Si uleiu de masline vine pus peste ele .
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii