1. Alegi rosii tari si bine coapte. Speli rosiile si castravetii. Tai fiecarei rosii cate un capacel, fara sa-l desprinzi de restul rosiei, indepartezi pulpa rosiilor cu ajutorul unei lingurite. Le presari in interior cu sare si piper si le lasi sa se scurga cu taietura in jos.
2. Cureti de coaja castravetii, ii dai pe razatoarea cu orificii mari, ii sarezi si ii lasi intr-un bol, timp de 10 minute. Speli si toci marunt mararul.
3. Scurgi castravetii de zeama si ii amesteci cu uleiul de masline, mararul, zeama de lamaie si, daca doresti, cu piper.
4. Umpli rosiile cu salata de castraveti si le asezi capacelele. Le pui pe un platou si le servesti ca garnitura, la o mancare de cartofi noi sau de fasole verde.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii