Foile de gelatina la inmuiem in apa.
Ouale se pun la fiert 5 minute , apoi le tinem alte 5 minute in apa rece, dupa care se pot curata cu grija.
Frunzele de spanac le punem la fiert in apa cu putina sare.
Punem si morcovul curatat la fiert.Dupa ce s-a fiert il taiem cubulete, la fel ca si ardeiul rosu.
Scurgem apa de pe galatina si o punem la topit pe bain-marie, apoi o amestecam cu maioneza si asezonam.
Adaugam in maioneza cubuletele de morcov, spanacul, ardeiul rosu, sunca taiata cubulete si amestecam incet cu grija.
O forma de chec o imbracam cu folie de plasticsi asezam in ea cele 6 felii de sunca de Praga. pe care o lasam sa atarne peste margini.
Turnam trei sferturi din compozitie in forma de chec, punem ouale de prepelita si apasam usor.Adaugam restul compozitieisi acoperim cu sunca ce atarna peste margini si cu folia de plastic.
Dam la rece de seara pina dimineata cind putem sa taiem rulada felii si sa o asezam pe platouri.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii