Punem la inmuiat stafidele in esenta de rom si le lasam pana se umfla.Daca nu avem esenta de rom se pot lasa la inmuiat si in apa.In timp ce lasam aluatul la decongelat ne ocupam de umplutura..Amestecam branza cu zaharul,zaharul vanilat si ouale.Mixam bine si apoi adaugam coaja de lamaie si la final stafidele .Intindem foaia de aluat si apoi pe ea intindem ,cat mai uniform posibil, umplutura.Rulam.Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si asezam rulada in ea..Amestecam bine un ou cu smantana si ungem cu acest amestec rulada.Dam la cuptor si lasam pana cand rulada este frumos rumenita si bine facuta.Scoatem din cuptor ,lasam sa se raceasca ,pudram cu zahar si apoi taiem.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii