Rulada cu branza dulce de vaci si stafide

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu branza dulce de vaci si stafide

Ingrediente

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 500 g branza dulce de vaci
  • 3 -4 oua(depinde cat sunt de mari)
  • 150g zahar(depinde cat de dulce o doriti)
  • coaja rasa de la o lamaie
  • zahar vanilat
  • esenta de rom
  • 3-4 linguri cu stafide
  • Pentru uns
  • 1 ou
  • 1 lingura cu smantana

Mod de preparare

Punem la inmuiat stafidele in esenta de rom si le lasam pana se umfla.Daca nu avem esenta de rom se pot lasa la inmuiat si in apa.In timp ce lasam aluatul la decongelat ne ocupam de umplutura..Amestecam branza cu zaharul,zaharul vanilat si ouale.Mixam bine si apoi adaugam coaja de lamaie si la final stafidele .Intindem foaia de aluat si apoi pe ea intindem ,cat mai uniform posibil, umplutura.Rulam.Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si asezam rulada in ea..Amestecam bine un ou cu smantana si ungem cu acest amestec rulada.Dam la cuptor si lasam pana cand rulada este frumos rumenita si bine facuta.Scoatem din cuptor ,lasam sa se raceasca ,pudram cu zahar si apoi taiem.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise