Se separa albusul de galbenus. Se bat spuma tare
albusurile cu zaharul. Se adauga galbenusurile, esenta
de vanilie si faina.
Se amesteca foarte usor, de jos in sus.
In tava de la aragaz se pune hartie pentru copt
si se intinde aluatul.
Se coace 8-10minute in cuptorul deja incalzit.
Cand este gata ,blatul se scoate impreuna
cu hartia , pe un servet umed.
Mai intai se ruleaza cu tot cu
servetul si se apasa usor,
apoi se desface si se intinde gemul.
In continuare, incet ,incet cu ajutorul servetului
si desfacand hartia, rulam usor.
Se decoreaza cu ciocolata topita sau cu glazura de ciocolata din comert.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii