Am taiat muschiuletul de porc astfel incat sa obtin o fasie mai subtire si intreaga. Am batut putin fasia de carne pe ambele parti si am presarat putina vegeta.
Am facut o omleta din cele 3 oua, legumele congelate si cascavalul ras.
Peste bucata de carne am asezat omleta, apoi am rulat. Am infipt scobitori din loc in loc. Am asezat rulada intr-un vas termorezistent in care am pus putin ulei si o jumatate de cana de apa.
Am introdus vasul la cuptor la foc mediu 50-60 minute.
E foarte buna si calda si rece.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii