Pune prunele la inmuiat 4 ore, in apa calda.
Bate carnea cu ciocanelul de snitele, nu foarte subtiri, presara sare si piper.
Toaca prunele si amesteca-le cu ceapa si usturoiul maruntite, cu pesmetul si oul.
Pune umplutura in carne, ruleaza si leaga cu ata.
Da-le la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei.
Dupa 10 min, pune apa si lasa-le la fiert pana scade de tot, iar carnea se rumeneste.
Separat, fa un sos din vin, smantana si sosul lasat de carne. Fierbe-l pana devine cremos.
Taie felii, toarna sosul si serveste cu cartofi cu rozmarin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii