autor:

Fara foto

» » Fripturi

RULADA DE PUI CU PRUNE

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
4 piepti de pui dezosati, 200 g prune uscate, 2 cepe, 1 catel de usturoi, 4 linguri cu pesmet, 1 ou, 3 linguri cu ulei, 125 ml vin alb sec, 150 g smantana, sare piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

1 vot

Mod de preparare

Pune prunele la inmuiat 4 ore, in apa calda.
Bate carnea cu ciocanelul de snitele, nu foarte subtiri, presara sare si piper.
Toaca prunele si amesteca-le cu ceapa si usturoiul maruntite, cu pesmetul si oul.
Pune umplutura in carne, ruleaza si leaga cu ata.
Da-le la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei.
Dupa 10 min, pune apa si lasa-le la fiert pana scade de tot, iar carnea se rumeneste.
Separat, fa un sos din vin, smantana si sosul lasat de carne. Fierbe-l pana devine cremos.
Taie felii, toarna sosul si serveste cu cartofi cu rozmarin.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA DE PUI CU PRUNE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulada de pui cu prune uscate, sos picant si cornulete crocante de cartofi

Rulada de pui cu prune uscate, sos picant si cornulete crocante de cartofi

- cornuletele crocante: curatam cartofii si fierbem in apa cu sare. Fierbinti ii pasam si facem un

2 voturi    1 comentariu
2h 20 min
Mancaruri cu carne
Costite caramelizate si cartofi copti

Costite caramelizate si cartofi copti

Porţionaţi carnea în bucăţi de câte 3 sau 4 costiţe şi puneţi-le într-o

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anna Maria , 07 decembrie 2014

    Foarte buna. Am incercat-o.

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ciolan afumat la cuptor cu salatã Coleslaw