Pune prunele la inmuiat 4 ore, in apa calda.
Bate carnea cu ciocanelul de snitele, nu foarte subtiri, presara sare si piper.
Toaca prunele si amesteca-le cu ceapa si usturoiul maruntite, cu pesmetul si oul.
Pune umplutura in carne, ruleaza si leaga cu ata.
Da-le la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei.
Dupa 10 min, pune apa si lasa-le la fiert pana scade de tot, iar carnea se rumeneste.
Separat, fa un sos din vin, smantana si sosul lasat de carne. Fierbe-l pana devine cremos.
Taie felii, toarna sosul si serveste cu cartofi cu rozmarin.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii