Ingrediente
4 piepti de pui dezosati, 200 g prune uscate, 2 cepe, 1 catel de usturoi, 4 linguri cu pesmet, 1 ou, 3 linguri cu ulei, 125 ml vin alb sec, 150 g smantana, sare piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h 40 min
1 vot
Mod de preparare
Bate carnea cu ciocanelul de snitele, nu foarte subtiri, presara sare si piper.
Toaca prunele si amesteca-le cu ceapa si usturoiul maruntite, cu pesmetul si oul.
Pune umplutura in carne, ruleaza si leaga cu ata.
Da-le la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei.
Dupa 10 min, pune apa si lasa-le la fiert pana scade de tot, iar carnea se rumeneste.
Separat, fa un sos din vin, smantana si sosul lasat de carne. Fierbe-l pana devine cremos.
Taie felii, toarna sosul si serveste cu cartofi cu rozmarin.
Anna Maria , 07 decembrie 2014
Foarte buna. Am incercat-o.