Se intinde muschiul cu cutitul, se bate cu ciocanelul de snitele, il saram, il piperam si il dam deoparte ca sa pregatim umplutura. Se curata si se toaca ceapa, usturoiul se curata si se piseaza, patrunjelul se curata si se toaca, ciupercile se dezgheata, se storc si se toaca marunt, morcovul se curata si se da prin razatoarea mica, toate ingredientele se amesteca intr-un castron, se amesteca cu cele 2 oua si cu cele 3 linguri de sos de soia. Se intinde carnea si se aseaza amestecul din castron peste ea. Rulam carnea si o legam strans cu ata. Asezam ruloul intr-un vas termorezistent ,punem uleiul, vinul, acoperim cu capacul si introducem in cuptorul preincalzit. Tinem pana se rumeneste , dupa care intoarcem ruloul pe partea cealalta sa se rumeneasca si ea. Daca mai este nevoie mai punem vin. Cand s-a rumenit pe ambele parti inchidem cuptorul, luam capacul, scoatem ata si servim cu cartofi natur, piure, legume fierte. Noi am servit cu salata de ardei copti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii