autor:

Camelia Grosu

» » Fripturi

Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2010

Ingrediente
-1,3 kg muschi de porc, -450 g ciuperci congelate, -1 ceapa mare, -2 morcovi maricei, -1 capatana de usturoi, -1 legatura patrunjel, -3 linguri sos de soia, -sare, -piper, -250 ml vin alb, -2 oua, -ulei

Dificultate: Ridicata Timp: 2h 45 min

13 voturi

Mod de preparare

Se intinde muschiul cu cutitul, se bate cu ciocanelul de snitele, il saram, il piperam si il dam deoparte ca sa pregatim umplutura. Se curata si se toaca ceapa, usturoiul se curata si se piseaza, patrunjelul se curata si se toaca, ciupercile se dezgheata, se storc si se toaca marunt, morcovul se curata si se da prin razatoarea mica, toate ingredientele se amesteca intr-un castron, se amesteca cu cele 2 oua si cu cele 3 linguri de sos de soia. Se intinde carnea si se aseaza amestecul din castron peste ea. Rulam carnea si o legam strans cu ata. Asezam ruloul intr-un vas termorezistent ,punem uleiul, vinul, acoperim cu capacul si introducem in cuptorul preincalzit. Tinem pana se rumeneste , dupa care intoarcem ruloul pe partea cealalta sa se rumeneasca si ea. Daca mai este nevoie mai punem vin. Cand s-a rumenit pe ambele parti inchidem cuptorul, luam capacul, scoatem ata si servim cu cartofi natur, piure, legume fierte. Noi am servit cu salata de ardei copti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ceafa de porc cu cartofi Rosti si sos de piper

Ceafa de porc cu cartofi Rosti si sos de piper

Cartofii se curata de coaja si se spala, dupa care se vor rade pe razatoarea mare, adaugam sare,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Fripturi
Pui cu piure de legume

Pui cu piure de legume

Intr-un bol punem uleiul, sare, piper, ceapa (tocata marunt), boia, busuioc, patrunjel si cimbru

6 voturi    1 comentariu
12h 50 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

    O bunatate ,eu am folosit muschi de vitel !

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

    f. bun!felicitari!

Dificultate

Ridicata

Timp

2h 45 min

13 voturi

Ingrediente

  • -1,3 kg muschi de porc
  • -450 g ciuperci congelate
  • -1 ceapa mare
  • -2 morcovi maricei
  • -1 capatana de usturoi
  • -1 legatura patrunjel
  • -3 linguri sos de soia
  • -sare
  • -piper
  • -250 ml vin alb
  • -2 oua
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate ,eu am folosit muschi de vitel !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Frigarui de porc, piept de pui si legume