autor:

susu

» » Mancaruri cu carne

Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Autor: susu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: susu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 noiembrie 2014

Ingrediente
Pentru rulada de porc:, , 1 muschi de porc, 1 gogosar acru sau un ardei gras rosu, Cateva boabe de mazare, 1 morcov mic, Cateva ciuperci, Castravecior murat, ½ pahar vin alb sec, , Pentru garnitura:, , 1 pahar de orez cu bob lung, 1 mana de mazare, 1 morcov, 1 ardei rosu, 1 ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie muschiul ca pentru rulada si I se da forma unui dreptunghi indepartandu-se de pe margini carnea in plus. Se bate putin carnea, se condimenteaza putin si se aseaza peste ea boabele de mazare, gogosarul taiat fasii sau cubulete, morcovul julien, ciupercile felii si castraveciorii intregi daca sunt micuti. Se ruleaza bine carnea si se leaga cu sfoara de bucatarie sau se fixeaza cu scobitori. Se unge cu ulei de masline si se condimenteaza si pe exterior. Se aseaza pe o folie de aluminiu si se infasoara bine. Se pune intr-un vas de yena si se da la cuptor cu putina apa si vin vreo 45 minute. Dupa aceea se desface si se scoate folia si se mai lasa rulada la rumenit in cuptor inca 20 minute. Se pun doua cantitati de apa la o cantitate de orez (in cazul nostru doua pahare). Se pune apa la fiert. Cand da in clocot se adauga orezul spalat si scurs impreuna cu un varf de cutit de curry si putina sare. Se acopera cu o folie de aluminiu si un capac. Se tine 15 minute la foc minim dupa care se ia capacul si se mai tine doar cu folia inca 10 minute. Se ia si folia dupa cele 10 minute. Se caleste ceapa taiata marunt dupa care se adauga pe rand legumele: morcovul si apoi ardeiul taiate cuburi si la sfarsit mazarea calindu-se dupa fiecare. La sfarsit se adauga orezul fiert si se mai caleste putin. Se serveste rulada cu garniture de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Bucata de carne se condimenteaza cu sare si piper macinat.Se prajeste pe tigaia grill pentru a forma

18 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu smanatana si mascarpone

Piept de pui cu smanatana si mascarpone

Pieptul de pui se dezoseaza si apoi se taie bucati.Punem uleiul într-o tigaie si când acesta s-a

6 voturi    6 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru rulada de porc:
  • 1 muschi de porc
  • 1 gogosar acru sau un ardei gras rosu
  • Cateva boabe de mazare
  • 1 morcov mic
  • Cateva ciuperci
  • Castravecior murat
  • ½ pahar vin alb sec
  • Pentru garnitura:
  • 1 pahar de orez cu bob lung
  • 1 mana de mazare
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa

Raporteaza reteta

Retete
de susu
Salata Greceasca susu

Salata Greceasca susu

Se spala rosiile, se usuca si se taie in patru; Se curata de coaja castravetele si se taie cubulete;

6 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume
Salata de orez cu legume si creveti

Salata de orez cu legume si creveti

Se pun la fiert 2 pahare de apa ( acelasi pahar cu care s-a masurat orezul) un praf de sare, si un

12 voturi    1 comentariu
1h
Salate reci
Salata indragostitilor

Salata indragostitilor

Taiati fructul de avocado in doua jumatati Curatati coaja si scoateti samburele Cu o lingura,

1 vot    0 comentarii
40 min
Salate reci
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
MUSCHI DE VITA IN FOIETAJ ( WELLINGTON )