autor:

cristian-luca

» » Fripturi

Rulada Wellington

Autor: cristian-luca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian-luca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Ingrediente
Muschi de vita(800g-1kg), foietaj(500g), piept de pui(150g), ciuperci(250g), o ceapa, 2 catei de usturoi, pesmet(25g), salvie, cimbru, sare, piper, ulei si unt.

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

24 voturi

Mod de preparare

Muschiuletul de vita (800g-1kg) se da cu sare si piper si se prajeste la foc iute pe toate partile (cam 2 min pe fiecare parte) in unt si ulei. Se caleste o ceapa, 250 g de ciuperci,usturoi, cimbru, salvie, sare, piper. Cand se raceste se adauga o jumatate de piept de pui tocat si 25g de pesmet. Aceasta compozitie se aseaza pe 500g de aluat foietaj lasand marginile libere. Deasupra se aseaza muschiul, se sigileaza complet, se unge cu ou si se da la cuptor 35 de minute la foc potrivit.Daca nu va place \"in sange\" acoperiti tava cu folie de aluminiu si coaceti 30 de minute apoi descoperiti si mai coaceti 20-30 de minute, pana se rumeneste aluatul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Wellington" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu smantana

Piept de pui cu smantana

Se caleste putin ceapa,se adauga bucatile de piept se prajesc impreuna si se presara putin maggi

15 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
Piept de pui picant cu spanac

Piept de pui picant cu spanac

Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se

11 voturi    12 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Alina Mitu , 28 septembrie 2013

    super

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iulie 2012

    Buna reteta, rulada arata minunat!

  • maria

    maria (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2012

    super de gustoasa eu fac de obicei PUI WELLINGTON dupa o reteta de JAMES REESON dar bineinteles ca si aceasta cred ca e f gustoasa bravo!! felicitari

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2012

      Super buna!

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2012

      excelent o reteta englezeasca foarte buna si faimoasa in toata lumea;felicitari

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Arata foarte bine, dar eu voi incerca cu muschiulet de porc in loc de vita, cred ca va fi bun si va merge si coptul mai repede, ma gandesc...oricum am sa fac si poze si am sa le public.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2009

      Arata de nota 10 cu felicitari,cred ca este un deliciu.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Foarte bun trebuie sa fie ! Aspectul...e excelent!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      Cred ca e o nebunie. Arata de nu se poate.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

24 voturi

Ingrediente

  • Muschi de vita(800g-1kg)
  • foietaj(500g)
  • piept de pui(150g)
  • ciuperci(250g)
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • pesmet(25g)
  • salvie
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei si unt.

Raporteaza reteta

Retete
de cristian-luca
Salata de fructe de mare

Salata de fructe de mare

Fructele de mare se pun la marinat(3-4 ore)cu zeama de lime, capatana de usturoi taiata in jumatate,

2 voturi    3 comentarii
4h
Salate reci
Focacia

Focacia

Se amesteca faina cu drojdia si sarea dupa care se adauga apa si se framanta.La sfarsit se incorporeaza

9 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu fructe de padure

Tarta cu fructe de padure

Se amesteca zaharul cu faina, se incorporeaza untul si apoi se adauga apa, galbenusurile si razatura.Aluatul

5 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Buna reteta, rulada arata minunat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pane de Pui á Casa