Se toaca ceapa frantuzeasca si se adauga in pesto.Se cresteaza fileurile pe lung,dar nu se taie,se sareaza,se pipereaza si se ung cu pesto.Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori.Rosiile si dovleceii se taie felii,ceapa se taie fasii subtiri,iar usturoiul se toaca.Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc ruladele,pana se rumenesc.Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc impreuna.Dupa 3 minute se adauga dovlecelul si rosiile si se mai calesc cateva minute.Se toarna supa,se condimenteaza cu sare,piper,maghiran si se acopera;se inabusa 15 minute.Ruladele se asaza pe farfurii alaturi de legume.Se orneaza cu frunze de maghiran.Se serveste cu garnitura de cartofi la cuptor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii