Rulade de pui cu dovlecei si rosii(ptr. diabetici)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa frantuzeasca
  • 3 linguri Pesto Rosso de la borcan
  • 4 fileuri piept de pui
  • sare
  • piper
  • 8 rosii
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 100ml supa
  • maghiran

Mod de preparare

Se toaca ceapa frantuzeasca si se adauga in pesto.Se cresteaza fileurile pe lung,dar nu se taie,se sareaza,se pipereaza si se ung cu pesto.Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori.Rosiile si dovleceii se taie felii,ceapa se taie fasii subtiri,iar usturoiul se toaca.Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc ruladele,pana se rumenesc.Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc impreuna.Dupa 3 minute se adauga dovlecelul si rosiile si se mai calesc cateva minute.Se toarna supa,se condimenteaza cu sare,piper,maghiran si se acopera;se inabusa 15 minute.Ruladele se asaza pe farfurii alaturi de legume.Se orneaza cu frunze de maghiran.Se serveste cu garnitura de cartofi la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise