Carnea se spala, se scurge, se portioneaza cite o bucata la portie, se bate cu ciocanul si se sareaza. Ficateii se curata, se spala, se taie bucati mici si se inabusa in 1/2 din cantitatea de ulei sau de untura. Se pune si orezul, care a fost ales, spalat, scurs si oparit, si se continua inabusirea adaugind putina supa sau apa. Se potriveste gustul de sare si piper, se amesteca componentele si se mai lasa sa fiarba inabusit inca 10 minute. Se raceste compozitia, se amesteca cu ouale batute spuma si verdeata taiata marunt. Cu aceasta compozitie se umple fiecare bucata de carne formind rulouri care se prind cu scobitori. Se aranjeaza rulourile intr-o tava cu restul de grasime infierbintata si se introduc la cuptor pentru înabusire (gratinare). Cind sint gata patrunse, se adauga un sos format din: lapte, unt si faina. Se continua fierberea inca 10 minute. Se serveste ruloul asezat in farfurie cu partea pliata in jos (se scot scobitorile), stropit cu sosul format deasupra si cu garnitura de cartofi natur si mazarea alaturi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii