Carnea tocata se condimenteaza.
Carnea tocata se condimenteaza, se amesteca cu crevetii tocati cu cutitul, ierburile tocate. Se framanta bine si se fac suluri de grosimea unui salam obisnuit si in mijloc, bucati din surimi. Se ruleaza in bacon si se asaza intr o tigaie fierbinte, unsa cu ulei. Se prajesc rulourile pe toate partile si se transfera in tava si se dau la cuptorul infierbantat la 190 grade C, 20 de minute.
Sosul: Intr-o cratita, se topeste untul, se prajesc racii si crevetii, se adauga zaharul brun. Tigaia in care s-a prajit carnea, se infierbanta cu grasimea ramasa in ea si se deglaseaza cu vinul rosu si se toarna jiul peste sosul de creveti. Se adauga sosul de rosii si supa si se lasa la foc mare sa se reduca sosul. Se condimenteaza si se paseaza sosul in blender, apoi se trece prin sita.
Cartofii noi se spala bine si se fierb in coaja, apoi se scurg de apa. Intr-o tigaie, se trag ardeii si crevetii si surimi tocati, si se adauga verdeata. Amestecul se adauga peste cartofi si se da putin la cuptor sa fie tot preparatul cald.
Servire:
Intr-o farfurie adanca, se asaza garnitura, peste care se pune rulou taiat felii si se adauga sos.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii