autor:

paviasi

» » , Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne

Rulou de vitel umplut cu surimi si creveti, pe cartofi noi si jus de vin rosu si raci

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2017

Ingrediente
Ingrediente pentru 10 portii, 1,3 kg carne de vaca tocata , 200 gr creveti decorticati mici , 10 bucati surimi , rozmarin verde, cimbru verde, sare de mare, piper macinat grunjos, 20 de felii de bacon fresh, taiat pe lung, Pentru sos:, 300 gr suc de rosii, 1 lingura otet balsamic , 1 lingurita usturoi tocat , 50 ml vin rosu dulce , zahar brun 1 lingura,, 200 ml supa de peste , 50 gr unt , 50 ml supa de oase sau vita ,  100 gr creveti si raci la conserva, Garnitura :, 40 - 50 cartofi noi mici, sa fie 4-5 la portie, 3 batoane de surimi, 2 linguri de creveti decorticati, 2 linguri de bacon cubulete, 2 linguri de ardei gras colorati, ulei de masline 50 ml, verdeata, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se condimenteaza, se amesteca cu crevetii tocati cu cutitul, ierburile tocate. Se framanta bine si se fac suluri de grosimea unui salam obisnuit si in mijloc, bucati din surimi. Se ruleaza in bacon si se asaza intr o tigaie fierbinte, unsa cu ulei. Se prajesc rulourile pe toate partile si se transfera in tava si se dau la cuptorul infierbantat la 190 grade C, 20 de minute.

Sosul: Intr-o cratita, se topeste untul, se prajesc racii si crevetii, se adauga zaharul brun. Tigaia in care s-a prajit carnea, se infierbanta cu grasimea ramasa in ea si se deglaseaza cu vinul rosu si se toarna jiul peste sosul de creveti. Se adauga sosul de rosii si supa si se lasa la foc mare sa se reduca sosul. Se condimenteaza si se paseaza sosul in blender, apoi se trece prin sita.

Cartofii noi se spala bine si se fierb in coaja, apoi se scurg de apa. Intr-o tigaie, se trag ardeii si crevetii si surimi tocati, si se adauga verdeata. Amestecul se adauga peste cartofi si se da putin la cuptor sa fie tot preparatul cald.

Servire:

Intr-o farfurie adanca, se asaza garnitura, peste care se pune rulou taiat felii si se adauga sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de vitel umplut cu surimi si creveti, pe cartofi noi si jus de vin rosu si raci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Escalop Zingara

Escalop Zingara

Se portioneaza muschiuletul de porc in felii nu prea subtiri . Se bate carnea cu ciocanul de snitel

18 voturi    7 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
rasol de vita cu sos de rosii

rasol de vita cu sos de rosii

Se cresteaza pe margine bucatile de carne(ca sa nu se intoarca la prajit),se dau cu sare si putina

10 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 10 portii
  • 1,3 kg carne de vaca tocata 
  • 200 gr creveti decorticati mici 
  • 10 bucati surimi 
  • rozmarin verde
  • cimbru verde
  • sare de mare
  • piper macinat grunjos
  • 20 de felii de bacon fresh
  • taiat pe lung
  • Pentru sos:
  • 300 gr suc de rosii
  • 1 lingura otet balsamic 
  • 1 lingurita usturoi tocat 
  • 50 ml vin rosu dulce 
  • zahar brun 1 lingura,
  • 200 ml supa de peste 
  • 50 gr unt 
  • 50 ml supa de oase sau vita 
  •  100 gr creveti si raci la conserva
  • Garnitura :
  • 40 - 50 cartofi noi mici
  • sa fie 4-5 la portie
  • 3 batoane de surimi
  • 2 linguri de creveti decorticati
  • 2 linguri de bacon cubulete
  • 2 linguri de ardei gras colorati
  • ulei de masline 50 ml
  • verdeata
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cricală ardelenească