Cartofii se spala se taie cubulete si se pun la fiert cu un praf de sare.
Cotletul se spala si se feliaza, dupa care se sareaza si condimenteaza.Se bate usor
Carnatii se portioneaza in functie de marimea feliei de cotlet.
Felia de carne se ruleaza in jurul carnatului si se fixeaza cu scobitori.
In uleiul incins, se rumenesc rulourile, si se adauga o cana de apa , condimente, 50 ml vin. Se inabuse, avand grija sa intoarcem din cand in cand rulourile. Daca este nevoie se mai adauga cate un pic de apa. Cand este gata se mai adauga 50 ml vin si usturoiul tocat.
Cartofii se paseaza si se adauga cateva linguri de sos.
Se aseaza rulourile(nu uitati sa scoateti scobitorile) pe o farfurie alaturi de piureul de cartofi.
Se adauga si sosul .
Se poate servi impreuna cu o salata de castraveciori acri.
Pofta buna !!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii