Cartofii se spala se taie cubulete si se pun la fiert cu un praf de sare.
Cotletul se spala si se feliaza, dupa care se sareaza si condimenteaza.Se bate usor
Carnatii se portioneaza in functie de marimea feliei de cotlet.
Felia de carne se ruleaza in jurul carnatului si se fixeaza cu scobitori.
In uleiul incins, se rumenesc rulourile, si se adauga o cana de apa , condimente, 50 ml vin. Se inabuse, avand grija sa intoarcem din cand in cand rulourile. Daca este nevoie se mai adauga cate un pic de apa. Cand este gata se mai adauga 50 ml vin si usturoiul tocat.
Cartofii se paseaza si se adauga cateva linguri de sos.
Se aseaza rulourile(nu uitati sa scoateti scobitorile) pe o farfurie alaturi de piureul de cartofi.
Se adauga si sosul .
Se poate servi impreuna cu o salata de castraveciori acri.
Pofta buna !!!
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii