autor:

Piri Piri e Canela

» » Fripturi

Rulouri de pui cu cartofi dulci si sos de hrean

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 26 noiembrie 2011

Ingrediente
Pentru pui:, 2 piepti de pui, 2 cârnat chouriço sau suncã, jumãtate de praz ( partea albã), 1 dl ulei de mãsline, , Pentru cartofi dulci:, 1-2 cartofi dulci, flor de sal sau sare marinã, 2-3 cuisoare, unt, Pentru sos:, 1 lingurã créme fraiche, 1 lingurã iaurt, 1 lingurã hrean ras, sucul de la o lãmâie, ulei de mãsline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

* Piepti de pui se deschid si se umplu cu jumãtate de cârnat si jumãtate de praz, se ruleazã si se prinde cu scobitori sau atã de bucãtãrie.
* Se pun la prãjit pe ambele pãrti apoi se transferã si se dã la copt ( ca sã iasã mai repede am pus direct rulourile într-o pungã tip knorr).

* Între timp cartofi se spalã bine si se pun la fiert cu sarea si cuisoarele.
Când sau fiert, se lasã la rãcit. Se taie rondele groase si se aseazã pe o tavã unsã cu unt.
Se dã la gratinat circa de 10-15 min.

* Pentru sos se amestecã toate ingredientele.


Poftã mare!


www.cozinhaderamona.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu cartofi dulci si sos de hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
PUI LA CUPTOR CU CARTOFI

PUI LA CUPTOR CU CARTOFI

Cartofii se curata,se spala si se taie in sferturi.Se pun la fiert in apa cu putina sare si o crenguta

62 voturi    21 comentarii
20 min
Fripturi
Ceafa de porc la Dubletta

Ceafa de porc la Dubletta

Se portioneaza carnea de porc si se condimenteaza. Se aseaza in tigaie fara grasime, fara apa sau

6 voturi    15 comentarii
20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2011

    Un deliciu!*****

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2011

    Merçi mult:)

  • www.divainbucatarie.ro

    www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2011

    Super idee!

    • delicious flavours

      delicious flavours (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2011

      Foarte gustoasa! Imi place tooot!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru pui:
  • 2 piepti de pui
  • 2 cârnat chouriço sau suncã
  • jumãtate de praz ( partea albã)
  • 1 dl ulei de mãsline
  • Pentru cartofi dulci:
  • 1-2 cartofi dulci
  • flor de sal sau sare marinã
  • 2-3 cuisoare
  • unt
  • Pentru sos:
  • 1 lingurã créme fraiche
  • 1 lingurã iaurt
  • 1 lingurã hrean ras
  • sucul de la o lãmâie
  • ulei de mãsline

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Rulouri de jambon afumat cu spanac

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea

3 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

6 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Un deliciu!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de ceafa de porc la cuptor