autor:

Sidy

» » , , Retete de Pasti, Fripturi, Mancaruri cu carne

Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Ingrediente
700 g piept de curcan, 2 rodii, 1/2 pahar sirop de rodii sau de zmeura, 1/2 pahar vin rosu, 1 varf cutit scortisoara, frunze patrunjel verde(busuioc), 2 oua, 100 g pesmet, 100 g migdale macinate(optional), 1 pachet branza Ementaler, ulei, ardei gras colorat

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se curata rodiile si se scot samburii.Se pun la fiert cu siropul, vinul si scortisoara.Se lasa sa fiarba cam 20 minute pina devine mai vascos.
Fileurile de piept de curcan se pun pe o folie de nailon . Asezam peste ele frunze de patrunjel( busuioc), felii de sunca, branza si felii de ardei gras colorat. Rulam fileurile strans in folie si le dam la rece 15 minute in frigider.
Apoi dam ruladele prin faina, ou batut bine si pesmet amestecat cu migdale macinate.Le prajim bine pe toate partile in baie de ulei apoi le lasam la scurs pe hartie absorbanta.
Ruladele taiate in doua le punem pe farfurie si le servim cu sosul de rodii alaturi si cu frunze verzi tocate marunt. Se poate servi cu garnitura de cartofi.
Pofta mare !

Reteta este de la dragul meu Liviu -Barbonelli caruia ii multumesc foarte mult.Are si un filmulet:
http://www.teamim.co.il/ניהולתוכן/גלילותחזהעוףואווזברוטברימונים/tabid/1214/Default.aspx
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei si dovlecei umpluti- Deliciile verii !!

Ardei si dovlecei umpluti- Deliciile verii !!

Ardeii se spala, se curata de cotoare. Dovleceii se spala se curata, se taie in doua daca sunt mai

2 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu ciuperci la Multicooker

Pilaf cu ciuperci la Multicooker

1. Ceapa taiata marunt se adauga in vas impreuna cu 2, 3 linguri de ulei. Se apasa butonul MENU si

0 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Sidy, arata minunat, am salvat reteta, iti multumesc si tie si prietenului tau.

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 06 februarie 2010

    Hm....imi lasa gura apa...

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Foarte bine arata!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Zvi...ai perfecta dreptate. Daca te uiti la filmulet, ai sa vezi ca sunca...am adaugat-o eu( nu pot face o reteta a cuiva fara sa modific ceva...)

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Hmmm,ce bine arata!!!

    • Fara foto

      zvi , 25 ianuarie 2010

      in israel deobicei nu se mananca sunca!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      O bunatate,felicitari.

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      foarte interesanta combinatie

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Felicitari Sidy, imi lasa gura apa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 700 g piept de curcan
  • 2 rodii
  • 1/2 pahar sirop de rodii sau de zmeura
  • 1/2 pahar vin rosu
  • 1 varf cutit scortisoara
  • frunze patrunjel verde(busuioc)
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 100 g migdale macinate(optional)
  • 1 pachet branza Ementaler
  • ulei
  • ardei gras colorat

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Sidy, arata minunat, am salvat reteta, iti multumesc si tie si prietenului tau.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Fasole verde cu carne de vitel