autor:

Sidy

» » , , Retete de Pasti, Fripturi, Mancaruri cu carne

Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Ingrediente
700 g piept de curcan, 2 rodii, 1/2 pahar sirop de rodii sau de zmeura, 1/2 pahar vin rosu, 1 varf cutit scortisoara, frunze patrunjel verde(busuioc), 2 oua, 100 g pesmet, 100 g migdale macinate(optional), 1 pachet branza Ementaler, ulei, ardei gras colorat

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se curata rodiile si se scot samburii.Se pun la fiert cu siropul, vinul si scortisoara.Se lasa sa fiarba cam 20 minute pina devine mai vascos.
Fileurile de piept de curcan se pun pe o folie de nailon . Asezam peste ele frunze de patrunjel( busuioc), felii de sunca, branza si felii de ardei gras colorat. Rulam fileurile strans in folie si le dam la rece 15 minute in frigider.
Apoi dam ruladele prin faina, ou batut bine si pesmet amestecat cu migdale macinate.Le prajim bine pe toate partile in baie de ulei apoi le lasam la scurs pe hartie absorbanta.
Ruladele taiate in doua le punem pe farfurie si le servim cu sosul de rodii alaturi si cu frunze verzi tocate marunt. Se poate servi cu garnitura de cartofi.
Pofta mare !

Reteta este de la dragul meu Liviu -Barbonelli caruia ii multumesc foarte mult.Are si un filmulet:
http://www.teamim.co.il/ניהולתוכן/גלילותחזהעוףואווזברוטברימונים/tabid/1214/Default.aspx
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza dulce cu costita la cuptor

Varza dulce cu costita la cuptor

Incepem cu varza pe care o spalam, o curatam de foile exterioare şi o tocam fideluta. La fel procedam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza noua cu afumatura in vas roman

Varza noua cu afumatura in vas roman

Se taie varza fideluta,se pune intr-un vas ,se sareaza si se lasa circa 5-10 min pentru a intra bine

15 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Sidy, arata minunat, am salvat reteta, iti multumesc si tie si prietenului tau.

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 06 februarie 2010

    Hm....imi lasa gura apa...

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Foarte bine arata!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Zvi...ai perfecta dreptate. Daca te uiti la filmulet, ai sa vezi ca sunca...am adaugat-o eu( nu pot face o reteta a cuiva fara sa modific ceva...)

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Hmmm,ce bine arata!!!

    • Fara foto

      zvi , 25 ianuarie 2010

      in israel deobicei nu se mananca sunca!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      O bunatate,felicitari.

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      foarte interesanta combinatie

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Felicitari Sidy, imi lasa gura apa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 700 g piept de curcan
  • 2 rodii
  • 1/2 pahar sirop de rodii sau de zmeura
  • 1/2 pahar vin rosu
  • 1 varf cutit scortisoara
  • frunze patrunjel verde(busuioc)
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 100 g migdale macinate(optional)
  • 1 pachet branza Ementaler
  • ulei
  • ardei gras colorat

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Sidy, arata minunat, am salvat reteta, iti multumesc si tie si prietenului tau.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Chili con carne