autor:

TeoBucatar

» » Fripturi

Rulouri picante de pui

Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2011

Ingrediente
-3-400 g piept pui fara piele si os,, -150-2oo g sunculita afumata,, -sare,, -piper alb macinat,, -o legatura de patrunjel verde,, -2 ardei mici rosii si iuuti,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

27 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, se taie in fasii pe lungime si se bate cu ciocanul de snitele asa incat sa rezulte bucati cu latimea de vreo 5-6 cm. Sunculita se feliaza foarte subtire pe lungime(eu am luat-o feliata gata), iar patrunjelul se toaca foarte marunt.
Fasiile de piept se sareaza si se pipereaza dupa gust, se presara din abundenta cu patrunjel, se acopera cu o felie de sunca, se pune si o fasie de ardei si se ruleaza cat mai strans asa incat sa rezulte un rulou nu prea gros(vreo 3 cm in diametru). La grosimea aceasta rulourile se vor praji foarte repede. Rulourile se prind in scobitori si se pregatesc pe gratarul incins, intorcandu-le pe toate partile.
Nu aveti decat sa le alaturati o salata sau altceva si veti obtine o masa rapida si delicioasa. Pentru cei care nu inteleg ce e cu iuteala asta, asa ca mine, ardeiul iute se poate inlocui cu unul gras total "neagresiv".
Cam aceasta este toata treaba cu aceste rulouri picante de pui. Ideea mi-a venit urmarind cum se fac niste rulouri de peste si m-am gandit cum sa imbogatesc pieptul de pui, pe care de altfel il folosim foarte des. Adevarul este ca sunculita si patrunjelul din abundenta ii schimba total gustul...
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri picante de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ossobuco milanez

Ossobuco milanez

1.Feliile de carne se freaca bine cu sare,piper si chimen,se prajesc in ulei,dupa care se scot. 2.Legumele

5 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Buzunare 'captusite'

Buzunare 'captusite'

Se bate bine carnea. Pe fiecare felie de carne se aseaza: o felie de sunca, o felie de cascaval,sare,piper,si

3 voturi    4 comentarii
15 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Cocheci Anca Emilia (Bucatar sef):

    Am pregatit rulourile,sunt foarte gustoase si se prepara repede. Dar pentru ca eu le-am fript in cuptor - nu am gratar tot timpul la dispozitie - pentru ca sa nu se usuce pieptul de pui, am pus o fasie de bacon si pe deasupra ruloului. Astfel pieptul de pui a iesit suculent si delicios.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    andreea , 14 septembrie 2014

    as vrea sa vad sunculita afumata inainte de a o taia si dupa taiere

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2014

    Delicioasa!!! O voi incerca cat de curand!

  • Fara foto

    Matei Violeta Dorina , 19 ianuarie 2014

    Le puteti gati sanataos, fara prajeala in vas de yena cu capac, raman suculente si sunt foarte gustoase... Rulourile se pot face in orice varianta, cu carne tocata, sunca si cascaval, umplutura de legume sau/si cu orez...

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 17 august 2011

      Se vede ca e foarte buna aceasta reteta. Felicitari!***** (Sidy are dreptate)

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 12 august 2011

      Hmmmmmm...ce bune sunt !!! Usor de preparat dar....de mare efect . Pacat ca nu ne pui mai multe poze.....

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 august 2011

      Delicioase!*****

    • danutza

      danutza (Chef de cuisine) , 09 august 2011

      Gustoase taare! Salvat la mine-n carte!

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 08 august 2011

      FOARTE BUNE!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

27 voturi

Ingrediente

  • -3-400 g piept pui fara piele si os,
  • -150-2oo g sunculita afumata,
  • -sare,
  • -piper alb macinat,
  • -o legatura de patrunjel verde,
  • -2 ardei mici rosii si iuuti,

Raporteaza reteta

Retete
de TeoBucatar
Rata cu portocale

Rata cu portocale

Pieptul de rata se spala si se dezoseaza lasandu-i pielea.Se sareaza, se pipereaza si se stropeste

9 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

BLAT Se separa albusurile si se bat spuma cu zaharul adaugat lingura cu lingura, zeama de lamaie

10 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Chiftelute suedeze(kottbullar)

Chiftelute suedeze(kottbullar)

Se amesteca pesmetul cu laptele si se lasa 5 min sa se absoarba lichidul timp in care se toaca marunt

56 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

andreea

as vrea sa vad sunculita afumata inainte de a o taia si dupa taiere

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie