Pieptul de pui se spala, se taie in fasii pe lungime si se bate cu ciocanul de snitele asa incat sa rezulte bucati cu latimea de vreo 5-6 cm. Sunculita se feliaza foarte subtire pe lungime(eu am luat-o feliata gata), iar patrunjelul se toaca foarte marunt.
Fasiile de piept se sareaza si se pipereaza dupa gust, se presara din abundenta cu patrunjel, se acopera cu o felie de sunca, se pune si o fasie de ardei si se ruleaza cat mai strans asa incat sa rezulte un rulou nu prea gros(vreo 3 cm in diametru). La grosimea aceasta rulourile se vor praji foarte repede. Rulourile se prind in scobitori si se pregatesc pe gratarul incins, intorcandu-le pe toate partile.
Nu aveti decat sa le alaturati o salata sau altceva si veti obtine o masa rapida si delicioasa. Pentru cei care nu inteleg ce e cu iuteala asta, asa ca mine, ardeiul iute se poate inlocui cu unul gras total "neagresiv".
Cam aceasta este toata treaba cu aceste rulouri picante de pui. Ideea mi-a venit urmarind cum se fac niste rulouri de peste si m-am gandit cum sa imbogatesc pieptul de pui, pe care de altfel il folosim foarte des. Adevarul este ca sunculita si patrunjelul din abundenta ii schimba total gustul...
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii