Rulouri picante de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Rulouri picante de pui

Ingrediente

  • -3-400 g piept pui fara piele si os,
  • -150-2oo g sunculita afumata,
  • -sare,
  • -piper alb macinat,
  • -o legatura de patrunjel verde,
  • -2 ardei mici rosii si iuuti,

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, se taie in fasii pe lungime si se bate cu ciocanul de snitele asa incat sa rezulte bucati cu latimea de vreo 5-6 cm. Sunculita se feliaza foarte subtire pe lungime(eu am luat-o feliata gata), iar patrunjelul se toaca foarte marunt.

Fasiile de piept se sareaza si se pipereaza dupa gust, se presara din abundenta cu patrunjel, se acopera cu o felie de sunca, se pune si o fasie de ardei si se ruleaza cat mai strans asa incat sa rezulte un rulou nu prea gros(vreo 3 cm in diametru). La grosimea aceasta rulourile se vor praji foarte repede. Rulourile se prind in scobitori si se pregatesc pe gratarul incins, intorcandu-le pe toate partile.

Nu aveti decat sa le alaturati o salata sau altceva si veti obtine o masa rapida si delicioasa. Pentru cei care nu inteleg ce e cu iuteala asta, asa ca mine, ardeiul iute se poate inlocui cu unul gras total "neagresiv".

Cam aceasta este toata treaba cu aceste rulouri picante de pui. Ideea mi-a venit urmarind cum se fac niste rulouri de peste si m-am gandit cum sa imbogatesc pieptul de pui, pe care de altfel il folosim foarte des. Adevarul este ca sunculita si patrunjelul din abundenta ii schimba total gustul...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise