Cu 24 de ore punem pestele in apa la desarat si schimbam apa 2-3 ori. La fel punem cu 24 de ore nautul la inmuiat.
In ziua cand preparam salata incepem sa fierbem nautul cu putina sare la oala de presiune timp de 20-25min, si scurgem de apa.
Intr-o cratita fierbem cartofii intregi si ouale dupa care le curatam si le taiem in rondele, iar in alta cratita fierbem codul(4-5min) dupa care se rupe in bucati.
Curatam ceapele si usturoii si taiem in bucatele mici.
Jumatatile de ardei, rosia si maslinele se taie in bucati potrivite.
Intr-un castron pentru salata punem toate ingredientele impreuna cu uleiul de masline, otetul, piper macinat, sare dupa gust si coriandru maruntit.
Amestecam cu grija si dupa 15min. e gata pentru servit.
E o reteta tipica din Portugalia si se serveste mai ales vara alaturi de un vin alb sec, deoarece e o mancare rece.
Va urez pofta buna!
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii