Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Maruntim biscuitii cu mana in asa fel incat sa ramana bucatele , sa nu se sfarame de tot. Rahatul il taiem cubulete (pentru efectul vizual folosim mai multe culori) iar nuca o macinam dar nu foarte fin. Incalzim laptele impreuna cu margarina cateva minute la microunde . Amestecam biscuitii cu nuca si rahatul, adaugam cacao si esenta de rom si turnam putin cate putin laptele si margarina caldute amestecand pana compozitia devine omogena si nu foarte tare. Daca credeti ca este prea tare mai puneti putin lapte, daca este prea moale mai adaugati biscuiti. Rasturnam compozitia pe un ceolofan , rulam strans dandu-i forma unui salam (de aici provenind si denumirea de salam de biscuiti ) si dam la frigider circa o ora.Dupa ce s-a intarit indepartam folia si taiem salamul de biscuiti felii. Inainte de fiecare felie curatam bine cutitul. Pofta buna!
Gasiti mai multe retete cu deserturi pe blogul Caietul cu Retete.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii