Castraveşii şi merele se curăţă de coajă şi se taie felii foarte subţiri. Morcovii se spală, se curăţă şi se dau pe răyătoarea de zarzavat. Miezul de salată verde se splă şi se taie bucăţi mici.
Toate acestea se amestecă cu sare, zeamă de lămâie şi ulei de măsline,se aşază în salatieră şi se garniseşte cu felii de roşii.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii