Aducem la punctul de fierbere, apa cu sare intr-o oala. Rasturnam pastele si le fierbem pana se inmoaie, apoi le scoatem si le spalam sub jet de apa rece intr-o strecuratoare si le lasam la scurs. Intre timp, intr-un vas de marime potrivita, amestecam, zeama de lamaie, chimenul, putina sare, cu uleiul de masline. Adaugam boabele de porumb, fasolea ( spalata si scursa ), cubuletele de mango, ceapa rosie, piperul,lingurita de coriandru si la urma pastele, mestecand , usor pana la integrarea fiecarui ingredient si pana la obtinerea idealurilor oricarui preparat culinar ; sa aiba aspect, sa miroase bine si sa aiba un gust senzational. Caracteristicile principale ale acestei salate sunt armonia de colori si armonia de arome, vor vedea cei care vor avea curajul sa o faca. Inainte de a servi, refrigeram 30 de minute. POFTA BUNA !!!! CUGETARE : Fiecare asculta numai ce intelege. (Es hortdoch jeder nur, waser versteht) - JW GOETHE
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii