Orezul se fierbe în apă cu sare şi se scurge. Se adaugă porumbul şi tonul scurs.
Ardeiul se taie cubuleţe. La fel şi ouăle fierte tari. Potrivim gustul de sare, piper şi ulei de măsline. Amestecăm şi putem servi.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Betty's Kitchen.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii