autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Salate

Salata Alexandra

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
4-6 felii de bacon, 100-150 gr de cascaval, 50 gr de salata iceberg, 50 gr de rucola, 50 gr de ardei rosu, 2 linguri de porumb, 50 gr de boabe de struguri, 3 felii de paine fara coaja din care se fac crutoane la cuptor

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

31 voturi

Mod de preparare

Feliile de bacon se pun pe grill, sa se faca un pic crocante, dupa care o felie se taie in 2-3 bucati mai mari, salata iceberg se taie nu prea marunt, ardeii se taie feliute, se adauga rucola, se pun crutoanele de paine, se pun strugurii si porumbul si se amesteca.

Dressingul: ulei de masline, otet balsamic si un strop de lamaie.


Salata se decoreaza cu fasii de cascaval si o floare de morcov.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Alexandra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de sfecla rosie si mar

Salata de sfecla rosie si mar

Se curata sfecla rosie si se taie cubulete Se adauga merele curatate si taiate felii subtiri Morcovul

14 voturi    11 comentarii
15 min
Salate reci
Salata Sarpe

Salata Sarpe

Conserva de peste se mixeaza impreuna cu maioneza,pina se face un sos. Adaugam ceapa tocata marunt,

22 voturi    8 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    buna si gustoasa!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    Frumos.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

    Superb arata. Bravo!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

      Arata frumos,cred ca este si gustoasa...

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

      Draga, dar mai dat gata cu salatele tale. Sunt foarte aspectoase, cred ca si gustoase. Bravo, felicitari!

    • Nicoleta Mariana Sandulache

      Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 24 martie 2009

      Multumesc mult Cely, pentru toate comentariile tale de la retete, da toate salatele trebuiesc incercate pentru ca sunt sanatoase si gustoase. Pofta Buna

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 martie 2009

      Iti lasa gura apa

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

31 voturi

Ingrediente

  • 4-6 felii de bacon
  • 100-150 gr de cascaval
  • 50 gr de salata iceberg
  • 50 gr de rucola
  • 50 gr de ardei rosu
  • 2 linguri de porumb
  • 50 gr de boabe de struguri
  • 3 felii de paine fara coaja din care se fac crutoane la cuptor

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

vera (Chef de cuisine)

buna si gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata Mimoza