Se spala si se curata castravetii de coaja, ardeiul de cotor si seminte si ceapa. Rosiile se taie felii, castravetii felii foarte subtiri, ceapa pestisori si ardeiul fasiute subtiri.
Se pun toate ingredientele intr-un castron si se adauga uleiul de masline, otetul, un praf de sare si aproximatv 1/2 lingurita de zahar.
Garnisiti cu frunze de patrunjel verde.
Pofta buna.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii