1.Se firb ouale tari,se pun in apa rece,se curata si se taie in sferturi.
2.Salata , rosiile, castravetele si ardeiul se spala;salata se rupe in bucati cu mana, rosiile se taie in sferturi ca si ouale, ardeii in fasii,maslinele in felioare ,iar castravetele rotocoale.
3.Se scurge tonul din conserva.Cascavalul si sunca presata se taie in fasii subtiri.
4.Intr-un bol , se amesteca legumele cu oul, sunca, cascavalul,maslinele si tonul.
5.Crema de branza cu iaurt se amesteca cu iaurtul,se condimenteaza cu sare,piper si , chiar inainte de servire, se toarna acest amestec peste legume si se orneaza cu fire de patrunjel verde.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii