1.Se firb ouale tari,se pun in apa rece,se curata si se taie in sferturi.
2.Salata , rosiile, castravetele si ardeiul se spala;salata se rupe in bucati cu mana, rosiile se taie in sferturi ca si ouale, ardeii in fasii,maslinele in felioare ,iar castravetele rotocoale.
3.Se scurge tonul din conserva.Cascavalul si sunca presata se taie in fasii subtiri.
4.Intr-un bol , se amesteca legumele cu oul, sunca, cascavalul,maslinele si tonul.
5.Crema de branza cu iaurt se amesteca cu iaurtul,se condimenteaza cu sare,piper si , chiar inainte de servire, se toarna acest amestec peste legume si se orneaza cu fire de patrunjel verde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii