autor:

Vekas

» » Salate

SALATA ASORTATA CU TON

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Ingrediente
2 oua,, 200g. salata aisberg,, 2 rosii,, 1/2 castravete de sera,, 1 ardei gras galben,, 1 ceapa,, sare,, piper,, 1 conserva de ton in ulei de masline(135g.),, 100g.sunca feliata,, 100g.cascaval,, 8 masline negre,, 1 cutie crema de branza cu iaurt(ex:Creme Bonjour),, 1 pahar iaurt natur, patrunjel verde pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1.Se firb ouale tari,se pun in apa rece,se curata si se taie in sferturi.
2.Salata , rosiile, castravetele si ardeiul se spala;salata se rupe in bucati cu mana, rosiile se taie in sferturi ca si ouale, ardeii in fasii,maslinele in felioare ,iar castravetele rotocoale.
3.Se scurge tonul din conserva.Cascavalul si sunca presata se taie in fasii subtiri.
4.Intr-un bol , se amesteca legumele cu oul, sunca, cascavalul,maslinele si tonul.
5.Crema de branza cu iaurt se amesteca cu iaurtul,se condimenteaza cu sare,piper si , chiar inainte de servire, se toarna acest amestec peste legume si se orneaza cu fire de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA ASORTATA CU TON" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
SALATA DE VARA

SALATA DE VARA

Mai intai se coace vanata si ardeii grasi.Vanata dupa ce s-a copt se curata si se lasa la scurs.Ardeii

13 voturi    10 comentarii
40 min
Salate de legume
Castraveti murati

Castraveti murati

Punem frunzele de telina,hreanul curatat,cimbrul si mararul pe fundul borcanului,apoi adaugam castravetii

3 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Hranitoare, buna,aspectuoasa...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Foarte hranitoare.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 oua,
  • 200g. salata aisberg,
  • 2 rosii,
  • 1/2 castravete de sera,
  • 1 ardei gras galben,
  • 1 ceapa,
  • sare,
  • piper,
  • 1 conserva de ton in ulei de masline(135g.),
  • 100g.sunca feliata,
  • 100g.cascaval,
  • 8 masline negre,
  • 1 cutie crema de branza cu iaurt(ex:Creme Bonjour),
  • 1 pahar iaurt natur
  • patrunjel verde pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Hranitoare, buna,aspectuoasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Curry de curcan cu cartofi dulci si lapte de cocos