Otetul, apa, sarea, zaharul,mierea si piperul se fierb. Cand au dat un clocot se pun toate legumele, se stinge focul, se acopera si se tin la marinat 2 ore, dupa care se scurg si se amesteca cu maioneza facuta din mustar si ulei. Se pun in borcane si merge foarte bine cu carnea de porc. Nu se sterilizeaza. Zeama care ramane se poate folosi la acrit ciorba de burta.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii