Toate legumele vin intii fierte(eu le scot din supa de pui cind fac si binenteles trebuie sa fie proaspete).Daca nu am legume fierte le pun la fiert cu putin sare sau putin praf de supa si las sa fiarba pina devin moi.Le tai pe toate cubulete mici ,adaugam castraveti murati , parizer taiat cubulete, ouale si cartofii.Amestecam usor sa nu se sfarme dar sa se combine,adaugam 2 linguri pline de mustar, si 2-3 linguri maioneza si amestecam bine ca totul sa fie incorporat,gustam daca mai trebuie sare sau piper adaugam dar nu mult caci mustarul are si sare si piper.
Dupa ce totul sa amestecat scoatem pe un platou ii dam o forma si ungem deasupra cu putin maioneza si ornam cu masline si cine are gogosar in otet poate adauga si fisii subtiri de gogosari.Iese foarte bine si este o salata gustoasa si buna ptr serbari.Este bine de pregatit cu o zi inainte caci este mai gustoasa.Nu este prea rezistenta trebuie consumata in 2-3 zile.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii