Toate legumele vin intii fierte(eu le scot din supa de pui cind fac si binenteles trebuie sa fie proaspete).Daca nu am legume fierte le pun la fiert cu putin sare sau putin praf de supa si las sa fiarba pina devin moi.Le tai pe toate cubulete mici ,adaugam castraveti murati , parizer taiat cubulete, ouale si cartofii.Amestecam usor sa nu se sfarme dar sa se combine,adaugam 2 linguri pline de mustar, si 2-3 linguri maioneza si amestecam bine ca totul sa fie incorporat,gustam daca mai trebuie sare sau piper adaugam dar nu mult caci mustarul are si sare si piper.
Dupa ce totul sa amestecat scoatem pe un platou ii dam o forma si ungem deasupra cu putin maioneza si ornam cu masline si cine are gogosar in otet poate adauga si fisii subtiri de gogosari.Iese foarte bine si este o salata gustoasa si buna ptr serbari.Este bine de pregatit cu o zi inainte caci este mai gustoasa.Nu este prea rezistenta trebuie consumata in 2-3 zile.
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii