Toate legumele vin intii fierte(eu le scot din supa de pui cind fac si binenteles trebuie sa fie proaspete).Daca nu am legume fierte le pun la fiert cu putin sare sau putin praf de supa si las sa fiarba pina devin moi.Le tai pe toate cubulete mici ,adaugam castraveti murati , parizer taiat cubulete, ouale si cartofii.Amestecam usor sa nu se sfarme dar sa se combine,adaugam 2 linguri pline de mustar, si 2-3 linguri maioneza si amestecam bine ca totul sa fie incorporat,gustam daca mai trebuie sare sau piper adaugam dar nu mult caci mustarul are si sare si piper.
Dupa ce totul sa amestecat scoatem pe un platou ii dam o forma si ungem deasupra cu putin maioneza si ornam cu masline si cine are gogosar in otet poate adauga si fisii subtiri de gogosari.Iese foarte bine si este o salata gustoasa si buna ptr serbari.Este bine de pregatit cu o zi inainte caci este mai gustoasa.Nu este prea rezistenta trebuie consumata in 2-3 zile.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii