autor:

Cely Snijec

» » Salate

Salata Boeuf

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Ingrediente
6 cartofi, 3 morcovi, 2 radacini pastarnac, 1 radacina patruunjel, 1 telina, 2 bucati piept de pui, 4-5 castraveciori mici sau 3 mai mari, o lingura mustar, 2 galbenusuri fierte, , 2 galbenusuri crude,, 1/2l ulei,,  zeama de lamaie,, sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

74 voturi

Mod de preparare

Fierb cartofii in coaja, decojesti dupa ce se racesc. Legumele le fierbe in supa cu pulpe si pieptul de pui. Dupa ce se racesc toate legumele si carnea, le tai cuburi mici si castravetii. Incorporez, adaug mustarul, apoi maioneza, obtinuta din oua, ulei, zeama de lamaie, sare. Incorporez ingredientele cu maioneza, condimentez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Boeuf" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata boeuf cu rodie

Salata boeuf cu rodie

Legumele si carnea fara piele, le taiem cubulete, marunt. Castraveciorii, ii taiem si-i stoarcem

33 voturi    30 comentarii
1h
Salate reci
Salata boeuf

Salata boeuf

Se fierbe carnea cu sare si dupa ce o spumuiti adaugati cartofii si morcovii.Intre timp pregatiti

2 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 4 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Liana_Solescu

    Liana_Solescu (Chef de cuisine):

    Eu am adaugat si gogosari acri si porumb

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Salata boef poate fi mai savuroasa, daca este asezata in cosulete Vafer,

  • Spectator

    Spectator (Chef de cuisine):

    Si noi faceam astfel de salate, si e foarte succesiv.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine):

      Imi place foarte mult salata beof, de aceea o fac foarte des, in functie de dispozitie de timpul meu, imi place sa ornez mereu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    MiNu , 25 iulie 2015

    unde-i carnea de vită? boeuf înseamnă vită și în rețetă e dat pui :))

  • Fara foto

    Zolano , 21 iulie 2015

    Asta se numeste salata a la russe nici pe departe salata de beuf voi confundati sezonul cu fazonul oameni buni.

  • Fara foto

    Ion Cocean , 09 aprilie 2015

    e OK

    • Fara foto

      Qaw Haq , 06 decembrie 2013

      De ce i-o fi zicand salata "boeuf"?:) Numa-ntreb...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iulie 2010

      O bunatate !

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Pare deliciosa ... bunaaa !!!!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

      Foarte buna !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2009

      Sunt sigura ca este o bunatate.Felicitari.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Foarte buna salata.Eu pun si gogosari acri in ea.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      Un deliciu, revin si cu o poza.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      O salata tare gustoasa.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Ce pofta mi s-a facut!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Si eu fac aproape la fel, cu diferenta la cantitaile ingredientelor. Spre exemplu nu pun asa multi cartofi, eu pun morcovi mai multi si putina mazare.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Buna, buna..

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

74 voturi

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 3 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 1 radacina patruunjel
  • 1 telina
  • 2 bucati piept de pui
  • 4-5 castraveciori mici sau 3 mai mari
  • o lingura mustar
  • 2 galbenusuri fierte
  • 2 galbenusuri crude,
  • 1/2l ulei,
  •  zeama de lamaie,
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

MiNu

unde-i carnea de vită? boeuf înseamnă vită și în rețetă e dat pui :))

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata de spanac, rucola, rosii cherry, sfecla si branza