autor:

Fara foto

» » Salate

Salata bulgareasca (salata ciobaneasca)

Autor: valirhyme (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Bulgaria


    Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valirhyme (Maestru bucatar)   
Specific:  

Bulgaria


Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Ingrediente
4 rosii, 1 ceapa mica, 1 ardei, 4 castraveti potriviti, 100 g branza de vaci, 1 lingura otet, 1 lingura ulei

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Dupa spalarea, in prealabil, a legumelor, se taie rosiile , castravetii (curatati de coaja) cubulete, ceapa solzisori si ardeii. Se adauga otetul si uleiul, se amesteca, apoi deasupra radem branza sau o sfarmam asa un pic, in cazul in care este proaspata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata bulgareasca (salata ciobaneasca)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de fasole verde

Salata de fasole verde

punem apa cu sare la fiert si cand clocoteste punem fasolea verde congelata sa fiarba. o lasam vreo

6 voturi    8 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata italiana in stil arab

Salata italiana in stil arab

- se spala pastaile si se taie in trei parti sau jumatati,se fierb 2 - 3 minute. - se taie salata

5 voturi    7 comentarii
15 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Da ,am pregatit.Eu am taiat si cateva rondele de ardei iute , am inlocuit branza de vaci cu branza Feta taiata cubulete , am pus si putin patrunjel tocat marunt.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Eu am facut cateva adaugari ,pentru ca mancam picant am adaugat cateva rondele de ardei iute,am inlocuit branza de vaci cu branza Feta taiata cubulete si putin patrunjel verde tocat.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei
  • 4 castraveti potriviti
  • 100 g branza de vaci
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu am facut cateva adaugari ,pentru ca mancam picant am adaugat cateva rondele de ardei iute,am inlocuit branza de vaci cu branza Feta taiata cubulete si putin patrunjel verde tocat.

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de rosii cu ceapa rosie si verdeturi