autor:

Fara foto

» » Salate

Salata bulgareasca (salata ciobaneasca)

Autor: valirhyme (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Bulgaria


    Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valirhyme (Maestru bucatar)   
Specific:  

Bulgaria


Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Ingrediente
4 rosii, 1 ceapa mica, 1 ardei, 4 castraveti potriviti, 100 g branza de vaci, 1 lingura otet, 1 lingura ulei

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Dupa spalarea, in prealabil, a legumelor, se taie rosiile , castravetii (curatati de coaja) cubulete, ceapa solzisori si ardeii. Se adauga otetul si uleiul, se amesteca, apoi deasupra radem branza sau o sfarmam asa un pic, in cazul in care este proaspata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata bulgareasca (salata ciobaneasca)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de morcov cu maioneza si usturoi

Salata de morcov cu maioneza si usturoi

Morcovii se dau pe razatoarea mica, evident dupa ce se curata de coaja. Se pune putina sare deasupra

11 voturi    6 comentarii
20 min
Salate de legume
Salata cu ciuperci, maioneza si usturoi

Salata cu ciuperci, maioneza si usturoi

1. Ciupercile se fierb 5-10 minute in apa cu sare, apoi se pun intr-o sita la scurs. 2. Dupa ce

2 voturi    3 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Da ,am pregatit.Eu am taiat si cateva rondele de ardei iute , am inlocuit branza de vaci cu branza Feta taiata cubulete , am pus si putin patrunjel tocat marunt.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Eu am facut cateva adaugari ,pentru ca mancam picant am adaugat cateva rondele de ardei iute,am inlocuit branza de vaci cu branza Feta taiata cubulete si putin patrunjel verde tocat.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei
  • 4 castraveti potriviti
  • 100 g branza de vaci
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu am facut cateva adaugari ,pentru ca mancam picant am adaugat cateva rondele de ardei iute,am inlocuit branza de vaci cu branza Feta taiata cubulete si putin patrunjel verde tocat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Salata de cartofi cu conopida