autor:

Fara foto

» » Salate

Salata bulgareasca (salata ciobaneasca)

Autor: valirhyme (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Bulgaria


    Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valirhyme (Maestru bucatar)   
Specific:  

Bulgaria


Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Ingrediente
4 rosii, 1 ceapa mica, 1 ardei, 4 castraveti potriviti, 100 g branza de vaci, 1 lingura otet, 1 lingura ulei

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Dupa spalarea, in prealabil, a legumelor, se taie rosiile , castravetii (curatati de coaja) cubulete, ceapa solzisori si ardeii. Se adauga otetul si uleiul, se amesteca, apoi deasupra radem branza sau o sfarmam asa un pic, in cazul in care este proaspata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata bulgareasca (salata ciobaneasca)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de sfecla rosie

Salata de sfecla rosie

Spalati bine sfeclele, fasonati-le la cotor si codita si puneti-le la fiert in coaja in 1,5 litri

13 voturi    9 comentarii
1h 10 min
Salate de legume
Salata de boeuf

Salata de boeuf

Se fierb carnea si legumele si se lasa la racit. Taiem cubulete mici cartofii, carnea, morcovii

8 voturi    2 comentarii
2h 40 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Da ,am pregatit.Eu am taiat si cateva rondele de ardei iute , am inlocuit branza de vaci cu branza Feta taiata cubulete , am pus si putin patrunjel tocat marunt.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Eu am facut cateva adaugari ,pentru ca mancam picant am adaugat cateva rondele de ardei iute,am inlocuit branza de vaci cu branza Feta taiata cubulete si putin patrunjel verde tocat.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei
  • 4 castraveti potriviti
  • 100 g branza de vaci
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu am facut cateva adaugari ,pentru ca mancam picant am adaugat cateva rondele de ardei iute,am inlocuit branza de vaci cu branza Feta taiata cubulete si putin patrunjel verde tocat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Salata de fasole rosii cu legume Salata de fasole rosii cu legume

Reteta pe care vreau sa va o prezint este o salata aperitiv rapida, extrem de savuroasa, e o salata specifica sezonul de toamna, deci

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Piept de pui cu parmesan