autor:

Fara foto

» » Salate

Salata bulgareasca (salata ciobaneasca)

Autor: valirhyme (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Bulgaria


    Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valirhyme (Maestru bucatar)   
Specific:  

Bulgaria


Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Ingrediente
4 rosii, 1 ceapa mica, 1 ardei, 4 castraveti potriviti, 100 g branza de vaci, 1 lingura otet, 1 lingura ulei

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Dupa spalarea, in prealabil, a legumelor, se taie rosiile , castravetii (curatati de coaja) cubulete, ceapa solzisori si ardeii. Se adauga otetul si uleiul, se amesteca, apoi deasupra radem branza sau o sfarmam asa un pic, in cazul in care este proaspata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata bulgareasca (salata ciobaneasca)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Piept de pui cu parmesan

Piept de pui cu parmesan

Se incinge cuptorul la 200°C.Se pune parmesanul pe o farfurie.Se bate albusul de ou apoi se adauga

11 voturi    5 comentarii
1h
Salate de legume
Pulpe de pui cu prosciutto, lamaita si fasole alba

Pulpe de pui cu prosciutto, lamaita si fasole alba

Incalzeste cuptorul la 160⁰C.Sareaza si pipereaza pulepe de pui apoi aseaza cate 3 frunze de lamaita

5 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Salate de legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Da ,am pregatit.Eu am taiat si cateva rondele de ardei iute , am inlocuit branza de vaci cu branza Feta taiata cubulete , am pus si putin patrunjel tocat marunt.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Eu am facut cateva adaugari ,pentru ca mancam picant am adaugat cateva rondele de ardei iute,am inlocuit branza de vaci cu branza Feta taiata cubulete si putin patrunjel verde tocat.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei
  • 4 castraveti potriviti
  • 100 g branza de vaci
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu am facut cateva adaugari ,pentru ca mancam picant am adaugat cateva rondele de ardei iute,am inlocuit branza de vaci cu branza Feta taiata cubulete si putin patrunjel verde tocat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata de conopida cu carne de curcan Salata de conopida cu carne de curcan

Conopida o desfacem in buchetele mici si o punem intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Asezam conopida in asa fel incat sa nu se

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
salata de vinete