Se fierb ouale, se taie ardei cubulete, se taie 1 rosie, castravetii, salata si ceapa julien si se amesteca cu ulei si aceto balsamico se pune un strop de miere. Dupa ce s-au amestecat se taie sunca fideluta, se taie o rosie in 6 felii mai mari precum si ouale in sferturi, se aseaza intr-un bol de sticla si se aranjeaza se rade branza peste si se decoreaza cu o frunza de leustean/ patrunjel si se pune o maslina deasupra.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii