Salata Cacik a la Tradaro

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 3 castraveti
  • * 1 mar acrisor
  • * zeama de la o lamaie
  • * 2 cutii iaurt cu pulpa de ananas x 125g
  • * 3 linguri maioneza din usturoi a la Tradaro
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Tzatziki
  • * 1 lingura ulei de măsline (extravirgin)
  • * 2 linguri marar verde
  • * 1 lingura frunze de hasmatuchi
  • * frunze verzi de busuioc
  • * frunze verzi de menta
  • * 1 lingurita rasa chili
  • * sare
  • * piper alb macinat

Mod de preparare

- Se curata castravetii de coaja, se taie in doua pe lung apoi se taie pe lat feliute subtiri si se pun in salatiera. Marul se da pe razatoarea mare si se stropeste cu zeama de lamaie.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Tzatziki care se amesteca cu doua cutii de iaurt cu pulpa de ananas. Se mai pune maioneza din usturoi a la Tradaro, ulei de măsline, marar verde, frunze de hasmatuchi, chili, sare, piper alb macinat dupa gust.

Se orneaza cu frunze verzi de busuioc si frunze verzi de menta, se lasa la frigider circa 1 ora si se serveste dupa dorinta.

Se adauga un strop de suflet.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise