Se pun cele 4 frunze de salata la baza farfuriei; intr-un bol separat se taie varza rosie/alba marunt, rosiile in felii subtiri, si se maruntesc cateii de usturoi, dupa care se pun toate intr-un bol, se amesteca adaugandu-se treptat, uleiul, sare si piperul dupa gust. Se iau patru fasii de piept de pui, ce sunt taiate de alungul si nu foarte groase, se rumenesc, la o temperatura constanta cat sa prinda o crusta aurie, dupa care se aseaza cate o fasie pe cate o frunza de salata; deasupra acestora se pune compozitia din bol, iar pe deasupra se pune sos de maioneza in cantitati moderate.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii