autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Salate

Salata calda

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
1 ceapa taiata rondele, 1 ardei iute taiat rondele, 2 catei de usturoi taiati, 1 lingura ulei de masline, 250g fasole alba fiarta, 1 fenicul taiat rondele, suc de lamiie, patrunjel tocat, menta tocata, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa taiata rondele ,ardeiul uite rondele si usturoiul tocat se calesc putin in ulei

Se adauga fasoalea si feniculul si se amesteca.

Se rastoarna intr-un platou .Se pun deasupra sucul de lamiie,menta,patrunjelul,sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Pui marinat, la cuptor, cu salata calda de legume

Pui marinat, la cuptor, cu salata calda de legume

Intr o oala mare se pun 4 litri de apa cu sare. Din rozmarin, cimbru, patrunjel se face un buchet

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Salata calda de dovlecei, rosii si branza

Salata calda de dovlecei, rosii si branza

Curatam rosiile de codita, le spalam si apoi le stergem si le taiem felii subtiri. Usturoiul curatat

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

    Pare sa fie intereanta

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ceapa taiata rondele
  • 1 ardei iute taiat rondele
  • 2 catei de usturoi taiati
  • 1 lingura ulei de masline
  • 250g fasole alba fiarta
  • 1 fenicul taiat rondele
  • suc de lamiie
  • patrunjel tocat
  • menta tocata
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Pare sa fie intereanta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Salata orientala de cartofi