Se curata morcovii, se spala si se taie fasii subtiri. Intr-o tigaie se incing 30 ml ulei si se calesc morcovii timp de 12 minute la foc mediu.
Ceapa se curata si se taie julien, apoi se adauga peste morcovi amestecand continuu. Cand acestea sunt calite se adauga ardeiul gras taiat fasii si se amesteca bine. Se lasa pe foc inca 10 minute, dupa care tigaia se da deoparte.
Ficateii se spala si se calesc in ulei pentru aproximativ 10 minute, timp in care se amesteca periodic. Dupa aceea, se adauga legumele calite peste ficatei. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se lasa pe foc inca 10 minute.
Se iau de pe foc si se asaza pe un platou. Preparatul se serveste cald si optional se poate adauga putin oregano.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii