autor:

Cocktail of Senses

» » Salate

Salata calda cu varza de Bruxelles

Autor: Cocktail of Senses (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Olanda


    Reteta postata pe: 06 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cocktail of Senses (Chef de cuisine)   
Specific:  

Olanda


Reteta postata pe: 06 martie 2014

Ingrediente
- 400 g varza de Bruxelles, - 200 g prosciutto crudo, - 1 mar rosu, - 50 g parmezan ras, - ulei de masline, - otet de vin rosu, - sare de mare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Asezati feliile de prosciutto pe o tava tapetata cu hartie de copt si lasati la cuptor (190 grade) pentru 10 minute. Dupa aceea, asezati peste feliile de prosciutto, pe un singur strat, varza de Bruxelles taiata in jumatati si introduceti din nou la cuptor pentru 15 minute. La final asezati peste si feliile de mar si mai lasati la cuptor 10 minute.



Pregatiti un bol in care aruncati toate ingredientele, condimentati cu sare de mare, piper, ulei de masline si otet din vin rosu, dupa gust. La final adaugati parmezanul ras.



Eu am servit aceasta salata cu un vin rose demisec.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda cu varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata andive cu branza si prosciutto

Salata andive cu branza si prosciutto

Se taie andivele bucati de aproximativ 2 cm. Se taie sunca fasii subtiri si braza cubulete. Se face

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate diverse
Salata de pui cu sos de iaurt

Salata de pui cu sos de iaurt

Crocante, proaspete si satioase,in aceasta primavara salatele colorate sunt meniul meu preferat. Va

22 voturi    4 comentarii
30 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Say Jetro (Bucatar sef) , 15 iunie 2015

    Arata foarte bine.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 400 g varza de Bruxelles
  • - 200 g prosciutto crudo
  • - 1 mar rosu
  • - 50 g parmezan ras
  • - ulei de masline
  • - otet de vin rosu
  • - sare de mare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cocktail of Senses
Quiche cu mazare, rucola si Brie

Quiche cu mazare, rucola si Brie

Pentru aluat trebuie sa amestecati foarte bine, folosind ambele maini, faina cu untul si sarea, pana

4 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Rulada de pui si broccoli

Rulada de pui si broccoli

Imi plac ruladele deoarece, cu putina imaginatie, poti crea o multime de umpluturi. Astazi am folosit

2 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Creveti cu sos de chilli dulce acrisor

Creveti cu sos de chilli dulce acrisor

Pentru a decortica un crevete, apucati-i capul intre degetelul mare si aratator, apoi trageti-l si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete la gratar
Fara foto

Say Jetro (Bucatar sef)

Arata foarte bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de toamna cu dovleac copt Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Salata aperitiv cu trufe de branza Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salata cu pere, struguri, nuci si branza