autor:

Cocktail of Senses

» » Salate

Salata calda cu varza de Bruxelles

Autor: Cocktail of Senses (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Olanda


    Reteta postata pe: 06 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cocktail of Senses (Chef de cuisine)   
Specific:  

Olanda


Reteta postata pe: 06 martie 2014

Ingrediente
- 400 g varza de Bruxelles, - 200 g prosciutto crudo, - 1 mar rosu, - 50 g parmezan ras, - ulei de masline, - otet de vin rosu, - sare de mare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Asezati feliile de prosciutto pe o tava tapetata cu hartie de copt si lasati la cuptor (190 grade) pentru 10 minute. Dupa aceea, asezati peste feliile de prosciutto, pe un singur strat, varza de Bruxelles taiata in jumatati si introduceti din nou la cuptor pentru 15 minute. La final asezati peste si feliile de mar si mai lasati la cuptor 10 minute.



Pregatiti un bol in care aruncati toate ingredientele, condimentati cu sare de mare, piper, ulei de masline si otet din vin rosu, dupa gust. La final adaugati parmezanul ras.



Eu am servit aceasta salata cu un vin rose demisec.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda cu varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Pasta de fasole cu bacon si sos de ceapa

Pasta de fasole cu bacon si sos de ceapa

Punem fasolea bine spalata, la inmuiat de seara, in apa multa. Dimineata, scurgem apa si frecam

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Salate diverse
Timbale de fasole si spuma de sunca

Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se

0 voturi    2 comentarii
50 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Say Jetro (Bucatar sef) , 15 iunie 2015

    Arata foarte bine.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 400 g varza de Bruxelles
  • - 200 g prosciutto crudo
  • - 1 mar rosu
  • - 50 g parmezan ras
  • - ulei de masline
  • - otet de vin rosu
  • - sare de mare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cocktail of Senses
Quiche cu mazare, rucola si Brie

Quiche cu mazare, rucola si Brie

Pentru aluat trebuie sa amestecati foarte bine, folosind ambele maini, faina cu untul si sarea, pana

4 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Rulada de pui si broccoli

Rulada de pui si broccoli

Imi plac ruladele deoarece, cu putina imaginatie, poti crea o multime de umpluturi. Astazi am folosit

2 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Creveti cu sos de chilli dulce acrisor

Creveti cu sos de chilli dulce acrisor

Pentru a decortica un crevete, apucati-i capul intre degetelul mare si aratator, apoi trageti-l si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete la gratar
Fara foto

Say Jetro (Bucatar sef)

Arata foarte bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Salata Caesar de pui