Se fierbe orezul si se pune sare dupa gust si piper alb. Se lasa sa se raceasca. Carnea de vita dupa ce a fost fiarta se pune intr-o tigaie, se stropeste cu putin ulei si se adauga condimentele sare, curry, piper negru, boia dulce ). Se toarna o cescuta de vin si se pune la foc iute. Este gata cand se rumeneste. Ceapa si ardeiul se taie solzisori si se pun intr-o tigaie la foc cu o lingura de vin pana se inmoaie putin. Dupa ce s-au racit toate se toarna intr-un vas. Se adauga ananasul. Se stropeste cu sos soia. Se pregateste sosul format din mustar, otet si sos mango ), se toarna peste salata si se amesteca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii