Se fierbe orezul si se pune sare dupa gust si piper alb. Se lasa sa se raceasca. Carnea de vita dupa ce a fost fiarta se pune intr-o tigaie, se stropeste cu putin ulei si se adauga condimentele sare, curry, piper negru, boia dulce ). Se toarna o cescuta de vin si se pune la foc iute. Este gata cand se rumeneste. Ceapa si ardeiul se taie solzisori si se pun intr-o tigaie la foc cu o lingura de vin pana se inmoaie putin. Dupa ce s-au racit toate se toarna intr-un vas. Se adauga ananasul. Se stropeste cu sos soia. Se pregateste sosul format din mustar, otet si sos mango ), se toarna peste salata si se amesteca.



Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...
Varza a la Cluj
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii