1. Cureti ceapa, o tai solzisori si o pui la fiert in apa clocotita.Dupa 5 minute o strecori, arunci apa si o oparesti din nou in apa clocotita cu sare. O lasi sa se scurga intr-o strecuratoare.
2. Pregatesti maioneza din 2 galbenusuri fierte, 2 galbenusuri crude, ulei turnat in fir, un parf de sare si zeama de lamaie.Amesteci maioneza obtinuta cu ceapa oparita.
3. Cureti maslinele de samburi si tai feliute carnatii.Asezi intr-un castron un strat de ceapa cu maioneza, urmatorul de masline, apoi iar ceapa cu maioneza, muschiuletul taiat bucatele si conopida murata.
4. Decorezi salata cu maineza, patrunjel verde si fasii de gogosar.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii