1. Cureti ceapa, o tai solzisori si o pui la fiert in apa clocotita.Dupa 5 minute o strecori, arunci apa si o oparesti din nou in apa clocotita cu sare. O lasi sa se scurga intr-o strecuratoare.
2. Pregatesti maioneza din 2 galbenusuri fierte, 2 galbenusuri crude, ulei turnat in fir, un parf de sare si zeama de lamaie.Amesteci maioneza obtinuta cu ceapa oparita.
3. Cureti maslinele de samburi si tai feliute carnatii.Asezi intr-un castron un strat de ceapa cu maioneza, urmatorul de masline, apoi iar ceapa cu maioneza, muschiuletul taiat bucatele si conopida murata.
4. Decorezi salata cu maineza, patrunjel verde si fasii de gogosar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii