Toate legumele se spala si se pregatesc ca pentru orice salata.
Peste cus-cusul spalat,se toarna apa fiarta si se acopera foarte bine vasul pana se raceste.Dupa ce s-a racit se maesteca usor si se adauga peste salata.Se adauga sosul obtinut din ulei de masline,zeama de lamaie,ulei balsamic,sare,piper,busuioc.Se serveste ca atare sau garnitura la preparate din carne si peste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii