Se taie fructele de avocado in jumatati, pe lungime, pentru a indeparta samburii si pulpa. Se obtin patru cupe care se stropesc cu zeama de lamaie pentru a nu oxida.
Se taie varza fideluta si se freaca cu sare. Se curata marul si telina, se dau pe razatoarea mare, se stropesc de asemenea cu zeama de lamaie.
Intr-un bol se amesteca varza, telina, marul, pulpa de avocado maruntita si branza feta taiata cubulete.
Se adauga uleiul, otetul balsamic si sare dupa gust.
Se servesc in cupele de avocado si se orneaza cu frunze de patrunjel si felii de rosii.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii