Carnea de vita se poiate prepara in mai multe feluri: pe gratar, in cuptor invelita in folie de aluminiu sau fiarta. Carnea preparata si racita, se taie apoi in bucatele. Se face un sos din ulei, otet, sare, piper, cornisoni taiati marunt, capere tocate fin, se toarna peste carne si se lasa la marinat aproximativ 15 minute. Ceapa se taie solzisori fini, ardeii se taie fasii subtiri, ouale se fierb si se taie felii. pe farfurie se aseaza bucatele de carne cu sos, se adauga apoi ceapa, ardei si oua. Se amesteca bine si se serveste imediat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii