Prunele se fierb in vin, zeama de lamaie, o lingurita de zahar si cuisoarele timp de 7-8 minute.
Cotletul de porc taiat cubulete se caleste in putin ulei, se adauga zeama in care au fiert prunele si se inabusa.
Intr-un bol se adauga prunele, carnea taiata cubulete, maslinele, ciupercile, cresonul taiat fasii si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii