Salata cu creson, carne de porc si prune uscate

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame cotlet de porc dezosat
  • - 100 grame de prune uscate
  • - zeama de la o lamaie
  • - 100 ml vin alb
  • - cuisoare
  • - knorr dressing mediteranean
  • - putin zahar
  • - 200 grame de creson
  • - 6 ciuperci
  • - 10 masline dietetice

Mod de preparare

Prunele se fierb in vin, zeama de lamaie, o lingurita de zahar si cuisoarele timp de 7-8 minute.

Cotletul de porc taiat cubulete se caleste in putin ulei, se adauga zeama in care au fiert prunele si se inabusa.

Intr-un bol se adauga prunele, carnea taiata cubulete, maslinele, ciupercile, cresonul taiat fasii si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pariziene cu branza dulce

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce
Chiftelute aperitiv

Chiftelute aperitiv

Reteta de chiftelute aperitiv. Chiftelute aperitiv reteta simpla. Reteta de chiftelute pentru platourile cu aperitive....

Chiftelute aperitiv
Prajitura cu nuci si ciocolata

Prajitura cu nuci si ciocolata

Reteta de prajitura cu ciocolata si nuci. Prajitura cu nuci si ciocolata reteta pas cu pas. Retete de prajituri cu nuci....

Prajitura cu nuci si ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise