Salata cu creson, cartofi cu rozmarin si patrunjel

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame de creson
  • - 4 cartofi
  • - o ceapa rosie
  • - un ardei gras portocaliu
  • - 10 masline
  • - 3 castraveti
  • - 200 grame de piept de pui
  • - knorr dressing grecesc
  • - otet de mere
  • - jumatate de legatura de patrunjel

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, cand sunt gata se curata de coaja si se taie cubulete, iar pe deasupra se presara rozmarin.

Pieptul de pui se taie cubulete si se fierbe in apa cu putin delicat.

Intr-un bol se pun cresonul taiat fasii, ceapa rosie taiata pestisor, ardeiul gras taiat feliute, maslinele, castravetii taiati rondele, pieptul de pui, adaugam putin otet de mere si asezonam cu knorr dressing grecesc.Pe deasupra se presara patrunjelul tocat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce decorata cu royal icing

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing
Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas.

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte.

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor