Se prepara chiftelutele din linte, carne de pui, ceapa tocata marunt, delicat, un ou si mararul tocat marunt.Li se da forma de de chiftelute, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.Se adauga in salata cand s-au racit.
Cresonul se spala si se rupe in bucati.
Ciupercile se curata, se spala, se taie rondele, se calesc in putin ulei si se inabusa.
Rosiile se curata si se taie cubulete.
Toate acestea se asaza intr-o salatiera si se adauga knorr dressing grecesc pentru mai multa savoare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii